Zehross03 Brcmmmmm bende memnun kalfım isa beyden ama burda kadının birinin doğumu çok kötü geçmiş yazmışta korktum ya 🥺
Brcmmmmm Zehross03 o da nasip işi oluyor galiba canm ya inşallah bizlerim öyle olmaz hayırlısıyla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
cahillesohbetikestim Tanisemine kuzum ben martta 17 de doğum yaptım 8500 dü Cemile hanımın sezaryeni ama biz ödemeyi şubatta yapmıştık. Martta 10 bin küsürdü şuan daha da artmıştır
Zehross03 cahillesohbetikestim afyonda muayne ücretleri baya düşük diğer illere göre ama doğum aynı sanırım coğu yerle
cahillesohbetikestim Zehross03 evet canım hatta çoğu ile göre fazla bile ben Cemile hanımdan dolayı özelde doğum yaptım yoksa biraz fazla bir miktar. Geçen sene ocakta 4000 e sezaryen olmuştum mesela bir senede 2 katını geçmiş fiyat olarak
Kahveseverr Emyeminee maalesef bilmiyorum en son aradığım da doğum ücreti 9 bin gülengül hoca muayene ücreti ise 340 veya 360 sanırsam
Kubra0426 Fertillife hastanesine gidiyorum bende elçim hanıma kızlar doktorumdan memnunum ama ücreti sormadım daha bileniniz varmı