• Down sendromu riskli çıkanlar oldumu?

Mesdeniz ben uçlu teste gec kaldım 1 ay gecikti diye bakmadilar inshallah bir sıkıntı yoktuysa ❤🙏🏻

Arya92 fetal DNA yı nerede yaptırdınız ve ücreti neydi bilgi verir misiniz

Sinemhuma bulunduğunuz şehirde özel hastanelerde yapılıyor olabilir.ben kendi gittiğim özel hastanede yaptırdım.hastane genoks laboratuari ile anlasmaliydi. 2250 ye yaptırdım.down riski için yaptırdım ama birçok hastalığa da bakıldı.sonucumda 15 günde geldi

Azram cok sükür benimde testim temiz çıktı allaha şükürler olsun allah hepimizinki korusun saflıklı sıhatlı kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Azram cok sükür benimde testim temiz çıktı allaha şükürler olsun allah hepimizinki korusun saflıklı sıhatlı kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

5 gün sonra

Tsevgi merhaba 18 haftalık hamileyim dün kontrol sırasında doktor cok hafif bağırsakta parlaklık var ama önemli değil okuduğm kadarıyla down sendrmu belirtisiymiş 2li testim temiz cıktı ayrıntılya girmedm doktorum hiç bahsetmedi baska testte önermedi ama dünden beri uyuyamıorm cok taktım szinde basınıza gelmiş sonrasında ne oldu neden kaynaklamıomus kacınck hafta görüldü

pembedamlasakizi benmde bağırsağında parlaklık varmıs ama benm doktorum hiç down sendrmu riskinden bahsetmedi çok hafif dedi size nasıl teşhis koydular başka test yaptırdnz mı uykularım kaçtı resmen benm doktorum 18 haftasındasn bu haftalar arası normal dedi ama bakıorm benm doktorum dısımda herkesim doktoru önemsemiş 2 hafta sonra detaylıya gircm nasıl sabredecem bilmıorm

MuratZeynepDiner benim de 13. 14. haftalarda bagirsaginda parlaklik gordu tek basina bi anlam ifade etmez dedi ama ihtimali de soyledi tabi. dun de detaylida kalbinde gordu fetal Dna yi önerdi fakat ben yaptirmayi dusunmuyorum

pembedamlasakizi daha öncesinde kalbinde hiç fark etmemişmiydi benimde 18 haftasında görüldü daha önce hiç bahsetmedi ama cok korkuyorm Rabbim büyük inşallah sağsalim kavusuruz bebeklerimize