Sahnedekimadam çok şükür iyiyiz ama renkli fotoğraf vermediler göstermediler de bayaa üzüldüm 😔
Ayrıntılı ultrason
nurozturk06 canim bende 19+3 de. Gidicem ama erken diyor arkadaşlar sende bi sıkıntı oldu mu bebek küçük falan dedi mi
Zaferbusra merhaba devlet hastahanesinde de çıktısı ve videosu veriliyor mu? Bilginiz var mı acaba ?🥰
nurozturk06 neden vermediler ki
Mervvvever hayır hiç bişey söylemedi herşey gayet iyi dedi şimdi 1 hafta önden gidiyoruz bakalim
Zln2152 bilmiyorum sadece yan profilden siyah beyaz verdiler o kadar sonra gönderildim
nurozturk06 Bir anne adayı olarak çok üzücü bir durum seni çok iyi anlıyorum 😔 hangi hastaneye gittin ki? Devletteyse şaşmam
Hangi hastanelerde yaptırdınız acaba ben devlette randevu bakıyorum ama bulamıyorum. Bir de perinotoloji den randevu alınıyor değil mi?
nurozturk06 teşekkür ederim
- Düzenlendi
Merve0901 evet devlet hastanesi Ankara Sincan’da Nafiz korez var orda yaptırdım bu gün şeker yuklemem vardı şehir hastanesinde bebeğimi 20 dakika izletti detaylıda 5 dakika durdum hiç gormedim
Mervvvever rica ederim canım
zeyysuf devletten alıyorum Ankara şehir hastanesi ama diğer konu hakkında bilgim yok
- Düzenlendi
nurozturk06 5 dk da ne anladı da ne yaptı çok merak ediyorum . Devlet hastanesi çalışanlarımız neden böyle 😔 ne zaman devlete gitsem sinir krizleri geçiriyorum. O kadar ters davranıyorlar ki, hepsi için diyemem ama illahaki ya doktoru ya veznedeki seni afedersin köpek yerine koyuyor. Kendini kötü hissediyorsun. Ne diyim sağlıklı olsunlar da yavrularımız Allahın izniyle başka bir şey istemeyiz
nurozturk06 Doktor bebeğin herşeyini kontrol ettikten sonra detaylı bir şekilde anlatıyor zaten yada bi problem olmadığını söylüyor. Bebeğim bütün iç dış organlarına bakılıyor damarlarına kan akışına, rahim uzun-kısalığına bebeğin gelişimine vs herşeye detaylı bakıyorlar en güzel yanıda eğer özele gidiyorsanız yüzünü renkli gösteriyor olması ☺️
Rabia04_09 hiç bişey söylemeden doktoruna git dedi doktor çok iyi hiç bı problem yok dedi
Merve0901 idare ediyoruz işte napalim el mecbur, aminn💛