nurozturk06 bebeğin damarlarına kadar bakılıyor kalp mide beyin bacak kol anne de rahim ağızı uzunluğuna bakılıyor çok keyifli anın tadını çıkarın 🙂

Benişin genel olarak gelişimine bakıyor organlarına vs kalp atışına böbrekleri, ciğerleri, iç organlarına bakıyor herşey yolunda mı diye parmaklarını sayıyor el ayak net olarak cinsiyet söylüyor bir de yüzünü gösterirse net yüzünü görüyorsun çok güzel ben çok erken almıştım randevuyu canım kızım uyurken yani az çok tahmin edebiliyoruz artık yüzünü net görmüştüm uyuyordu sonra uyanıp şekil değiştirdi yüzünü fln kapattı ama biz yakalamıştık yüzünü öyle genel olarak bunlara bakılıyor 🥰

Yaklasık 40-45 dkka sürüyor ben özelde yaptırdım ama. Herşeyine detaylıca bakılıyor damarlar baş çevresi annenin suyu yumurtalıkları vsvsvs cok güzel bi an yalnız 😍 bir de normal doktora nasıl gidiliyorsa aynen öyle ultrasonla bakılıyor. Hayırlısıyla alın bebegnizi kucagınıza ❤️

nurozturk06 Sizin bişey sormanıza pek gerek kalmıyor aslında perinatoloji Dr size en son adet tarihinizi, kaçıncı gebeliğiniz olduğunu, devamlı bir ilaç kullanıp kullanmadığınızı, kronik bir rahatsızlık olup olmadığını, akraba evliliği var mı? Eşiniz yada sizin tarafınızda herhangi bir sakatlığı olan bir çocuk var mı diye sorular soruyor sonrasınd kalp, çocuğa giden kan, baş çevresi, popodan enseye kadar olan ölçümü değerini söylüyor, organlarına bakıyor, el, ayak, parmak, dirsek vs fazlalık yada eksiklik var mı bunları söylüyor ve raporlama yapıyor ve bebeğiniz çok ama çok net olarak görüyorsunuz en güzel tarafı bu bence çıktı ve video size veriyor ve aynı şekilde yazılı rapor herkesin güzel sonuçlarla bebeğini kucağına almasını diliyorum 🙏

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum sabırsızlanıyorum 🥰🥰🥰

17 gün sonra
    10 gün sonra

nurozturk06 canim bende 19+3 de. Gidicem ama erken diyor arkadaşlar sende bi sıkıntı oldu mu bebek küçük falan dedi mi

Zaferbusra merhaba devlet hastahanesinde de çıktısı ve videosu veriliyor mu? Bilginiz var mı acaba ?🥰

5 gün sonra

nurozturk06 Bir anne adayı olarak çok üzücü bir durum seni çok iyi anlıyorum 😔 hangi hastaneye gittin ki? Devletteyse şaşmam