Benişin genel olarak gelişimine bakıyor organlarına vs kalp atışına böbrekleri, ciğerleri, iç organlarına bakıyor herşey yolunda mı diye parmaklarını sayıyor el ayak net olarak cinsiyet söylüyor bir de yüzünü gösterirse net yüzünü görüyorsun çok güzel ben çok erken almıştım randevuyu canım kızım uyurken yani az çok tahmin edebiliyoruz artık yüzünü net görmüştüm uyuyordu sonra uyanıp şekil değiştirdi yüzünü fln kapattı ama biz yakalamıştık yüzünü öyle genel olarak bunlara bakılıyor 🥰
Ayrıntılı ultrason
Yaklasık 40-45 dkka sürüyor ben özelde yaptırdım ama. Herşeyine detaylıca bakılıyor damarlar baş çevresi annenin suyu yumurtalıkları vsvsvs cok güzel bi an yalnız 😍 bir de normal doktora nasıl gidiliyorsa aynen öyle ultrasonla bakılıyor. Hayırlısıyla alın bebegnizi kucagınıza ❤️
nurozturk06 Sizin bişey sormanıza pek gerek kalmıyor aslında perinatoloji Dr size en son adet tarihinizi, kaçıncı gebeliğiniz olduğunu, devamlı bir ilaç kullanıp kullanmadığınızı, kronik bir rahatsızlık olup olmadığını, akraba evliliği var mı? Eşiniz yada sizin tarafınızda herhangi bir sakatlığı olan bir çocuk var mı diye sorular soruyor sonrasınd kalp, çocuğa giden kan, baş çevresi, popodan enseye kadar olan ölçümü değerini söylüyor, organlarına bakıyor, el, ayak, parmak, dirsek vs fazlalık yada eksiklik var mı bunları söylüyor ve raporlama yapıyor ve bebeğiniz çok ama çok net olarak görüyorsunuz en güzel tarafı bu bence çıktı ve video size veriyor ve aynı şekilde yazılı rapor herkesin güzel sonuçlarla bebeğini kucağına almasını diliyorum 🙏
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum sabırsızlanıyorum 🥰🥰🥰
Bende cuma günü gircem detaylıya sabırsızlıkla bekliyorum:)
Sahnedekimadam inşallah bebeğiniz ve siz iyisinizdir hersey normal dediler demi
Gzoo inşallah hayırlı haberlerle gelin💛
nurozturk06 detaylı ultrason hangi aylarda yapılabiliyor? En az kaç aylık olması gerek?
nurozturk06 Yolunda canım şükür ☺️ sende güzel haberler alırsın inşallah 🧡
AsyaCngz55 17 18. Haftalarda randevu alınıp 22 ve 24 haftalarda sonuçları teslim etmen gerekiyor canım
Sahnedekimadam çok şükür iyiyiz ama renkli fotoğraf vermediler göstermediler de bayaa üzüldüm 😔
nurozturk06 canim bende 19+3 de. Gidicem ama erken diyor arkadaşlar sende bi sıkıntı oldu mu bebek küçük falan dedi mi
Zaferbusra merhaba devlet hastahanesinde de çıktısı ve videosu veriliyor mu? Bilginiz var mı acaba ?🥰
nurozturk06 neden vermediler ki
Mervvvever hayır hiç bişey söylemedi herşey gayet iyi dedi şimdi 1 hafta önden gidiyoruz bakalim
Zln2152 bilmiyorum sadece yan profilden siyah beyaz verdiler o kadar sonra gönderildim
nurozturk06 Bir anne adayı olarak çok üzücü bir durum seni çok iyi anlıyorum 😔 hangi hastaneye gittin ki? Devletteyse şaşmam
Hangi hastanelerde yaptırdınız acaba ben devlette randevu bakıyorum ama bulamıyorum. Bir de perinotoloji den randevu alınıyor değil mi?
nurozturk06 teşekkür ederim