Ebrarkubra annesininkelegi bende 11+4 kusma kasık ağrısı halsizlik hamile değilim hastayım sanki. Dün gece sonunda kan küstüm artık 🥺
Aybeniz umarım bunhaftadan sonra iyi olur hersey bulamtılar agrılar gecer bide evde cocuk olmca kendine vakit ayırp dinlenemiyosn 😑
3Tospikannesi Greenmomy Cinsiyetini öğrenebildin mi canım ben az önce doktordan çıktım sırtını dönmüş 😂 dönmedi bir türlü haftaya tekrar gidecem
Greenmomy 3Tospikannesi bende bugün gidicem doktora :) hadi ya yaramaz göstermedi mi :) bakalım benimki ne alemde🙈
3Tospikannesi Greenmomy inşallah seninkini öğreniriz bari ya hevesimiz kursağımızda kaldı ablası ve abisi heyecanla baktılar ultrasona ama 😂 arkasını dönmüş bağdaş kurmuş oturuyor öyle fotosunu aldık çok komik ve tatlıydı 😂😂
Greenmomy 3Tospikannesi canım döndüm ben herşey yolundaymış çok şükür :) erkeğe benzetiyorum ama net bişey söyleyemem dedi doktorumuz. Benim içimden kız geçiyor hep bakalım hayırlısı ☺️
3Tospikannesi Greenmomy yaaa çok şükür canım iyi olsunlar önemli olan o zaten 🥰 Neyse en azından bir tahmin yapılmış sana benimki inşallah haftaya gösterir kendini 😂😂
_gulumm annesininkelegi bende 11 oldum 12 yi sabırsızlıkla bekliyoum kızımı da tam 12 de öğrenmistim inşallah bunu da öğrenirim haftaya🤲 sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah
annesininkelegi _gulumm ne güzel erken öğrenmişsiniz ben haftaya öğrenabilecek miyim merak ediyorum tam 14 oluyor😇
_gulumm Greenmomy net kız dedi ve kız oldu ☺️ ama kızım hiperaktif bı bebek karnimdaykende oyleydi 28 haftada doğum yaotim ☺️
Merveilgaz _gulumm ben 12+2 kizimi %80le ogrendim degismedi ama su an 12+4 erkege benziyor dedi bilmiyorum degisir mi
Greenmomy _gulumm oy maşallah ona :) bende gitmeden çikolata yedim meyve suyu içtim yok bizimki uyuyordu sonra doktor öksür dedi öyle biraz hareketlendi :)
3Tospikannesi Merveilgaz özele gidiyorum 1 dolu 1 boş yapılıyor o yüzden ayda 2 defa muayeneye çağırıyor ☺