annesininkelegi Aybeniz benimde kasıklarımda oluyor hep sol tarafta hissederdim bugün sağ tarafta ara ara batmalı agrılarım oluyor ,bacaklarıma vurmuyor fakat cok halsizlik ve uyku hali devam ediyor
Ebrarkubra annesininkelegi bende 11+4 kusma kasık ağrısı halsizlik hamile değilim hastayım sanki. Dün gece sonunda kan küstüm artık 🥺
Aybeniz umarım bunhaftadan sonra iyi olur hersey bulamtılar agrılar gecer bide evde cocuk olmca kendine vakit ayırp dinlenemiyosn 😑
3Tospikannesi Greenmomy Cinsiyetini öğrenebildin mi canım ben az önce doktordan çıktım sırtını dönmüş 😂 dönmedi bir türlü haftaya tekrar gidecem
Greenmomy 3Tospikannesi bende bugün gidicem doktora :) hadi ya yaramaz göstermedi mi :) bakalım benimki ne alemde🙈
3Tospikannesi Greenmomy inşallah seninkini öğreniriz bari ya hevesimiz kursağımızda kaldı ablası ve abisi heyecanla baktılar ultrasona ama 😂 arkasını dönmüş bağdaş kurmuş oturuyor öyle fotosunu aldık çok komik ve tatlıydı 😂😂
Greenmomy 3Tospikannesi canım döndüm ben herşey yolundaymış çok şükür :) erkeğe benzetiyorum ama net bişey söyleyemem dedi doktorumuz. Benim içimden kız geçiyor hep bakalım hayırlısı ☺️
3Tospikannesi Greenmomy yaaa çok şükür canım iyi olsunlar önemli olan o zaten 🥰 Neyse en azından bir tahmin yapılmış sana benimki inşallah haftaya gösterir kendini 😂😂
_gulumm annesininkelegi bende 11 oldum 12 yi sabırsızlıkla bekliyoum kızımı da tam 12 de öğrenmistim inşallah bunu da öğrenirim haftaya🤲 sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah
annesininkelegi _gulumm ne güzel erken öğrenmişsiniz ben haftaya öğrenabilecek miyim merak ediyorum tam 14 oluyor😇
_gulumm Greenmomy net kız dedi ve kız oldu ☺️ ama kızım hiperaktif bı bebek karnimdaykende oyleydi 28 haftada doğum yaotim ☺️
Merveilgaz _gulumm ben 12+2 kizimi %80le ogrendim degismedi ama su an 12+4 erkege benziyor dedi bilmiyorum degisir mi
Greenmomy _gulumm oy maşallah ona :) bende gitmeden çikolata yedim meyve suyu içtim yok bizimki uyuyordu sonra doktor öksür dedi öyle biraz hareketlendi :)
3Tospikannesi Merveilgaz özele gidiyorum 1 dolu 1 boş yapılıyor o yüzden ayda 2 defa muayeneye çağırıyor ☺