annesininkelegi Merve7 aminn hepimizin inslaalh cok tesekkür ederim. 🤲🏻🌹Evet belirginleşmeye başladı karnım 2. Bebeklerde karın kasları daha cabuk gevşiyormuş ondan sanırım😊 akrabalarımız bilmiyor dün biri göbek yapmıssın dedi 😅😅 50 kg yum
annesininkelegi 2022-ezgi 12. Haftada yanılma olur diyegitmek istemedim. Ben 14.0 a randevu aldım ama cok beklemek zor oluyor. Oğlumu 14+2 de öğrenmiştim
2022-ezgi annesininkelegi doktorlar gerçekten ilginç. Bana da 14 15 de gelme çok karıştırılıyor.Tekrardan ya 13 de ya 17 de gel dedi 😂
annesininkelegi Greenmomy erkekse belli olma ihtimali oluyor ama garanti için 14-16. Haftalar deniyor sabredebilene🙈🙈 bende geçen ilk defa kız bebek gördüm ama bakalım saglıkla insallah gönlümüzdeki giib olsun
Greenmomy annesininkelegi sağlıkla gelsin inşallah ama git gide insan ister istemez meraklanıyor heyecanlanıyor.🤭 Şükür bu sevinçleri yaşatan Rabbime 🥰
Daffad annesininkelegi Bizde bugün 12+5 olduk çarşamba doktora gittim cinsiyeti göremediğini söyledi, inşallah içinden geçen olur seninde, ilk bebeğim olacak inşallah hafif bir göbüş oluştu 🐣🌸
3Tospikannesi @Greenmomy benimde aynı bende haftaya gıdecem ikili tarama için inşallah cinsiyetini de öğreniriz ☺
3Tospikannesi Greenmomy Cinsiyetini öğrenebildin mi canım ben az önce doktordan çıktım sırtını dönmüş 😂 dönmedi bir türlü haftaya tekrar gidecem
Ikiz_annesii 12+2 yim carsamba gunu ikili test için randevum var cinsiyet sorcam ama emin degilse soylettirmem yoksa kesin ona gore kiyafet almaya başlarım yanilirsak kotu olur😂
annesininkelegi Ikiz_annesii dayanması çok zor hele yüksek tahmin söylerse🙈 benim ilk gebeliğimde oğluşum için %51 demişti 12. Haftada ben onda bile hemen birsey almıştım oradan cıkınca duramadım😅
Ikiz_annesii annesininkelegi şimdi bile unisex biseyler alıyorum doktor ihtimal söylerse gerisini düşünemiyorum bile😄