Humeyra18 Mnzss suan hastane arastiriyorum bende etlik sehir hastanesine gittim dün benim biraz da skntilarim var doktor hic dinlemedi bile oraya gitmeyi dusunmuyorum ama bilkent te ki şehir hastanesini iyi diyr duydum
Mnzss Humeyra18 özelde akay hastanesine bi gidicem arkadaşım gidiyor bakalim deneyeceğim bende haftaya cuma
Nese20 Mnzss ben de 4+6yım batmalar ve sancılar neredeyse hergün oluyor. Bugün progesteron ve betahcg değerlerime bakılacak doktorum istedi. İsterseniz sizlerde geç olmadan bir doktora muayene olun
Humeyra18 Mnzss suan devlete gittim ama bende bi özele gitcem daha dogrusu hacettepede bi doktorun klinigine orasi da cok pahalı 2500 dedi muayeneye
Busraa_44 Bende çok tedirginim kizlar iki defa test yaptım silik çıktı ikinci çizgi dünde kan testi verdim inşallah hamileyimdir dua edin eğer bebiş varsa bizde 4hafta 4gunluguz 🙏🙏🙏
eylulmihrasmom Mnzss ben de 4+3 belim ve karnım ağrıyor 🥹 hala ben de görmeye gitmedim haftaya gideceğim insallah görürüm 🥰
Humeyra18 Mnzss bi arkadasim gitmişti memnun kalmıştı benim de biraz riskli gebeligim ondan dolayı o doktorun alani da oymuş. Hacattepenin bölüm baskaniymis zaten doktor