4+4 teyim ilk gebeliğim bu yüzden hep bir tedirginlik var içimde kasıklarımda ağrı oluyor hafif hafif bazen bir ağrı saplanıyor gibi oluyor tedirgin oluyorum benim gibi kasık ağrısı olanlar var mı 🤲🏻👼🏻

Happycatt Ay gerçekten teşekkür ederim canım benim hayırlısıyla sağlıkla sihhatle doğuralım 🥰🤲🏻

mrvsrcn Bizde daha görmeye gitmedik minnağı biraz daha bekleyelim dedik ayni şekilde benimde işte kasıklarımda ağrı var

Mnzss bende 5+0 ağrım oluyor regl ağrısı gibi randevum yarin ama insan yüne de korkuyor ilk gebelik olunca

Aysiuys aynı durumları yaşıyormuşuz demekki evet o tedirginlik hepimizde var demekki bir şey olmasın aman korkusu 🤲🏻🤲🏻

Mnzss bende 4+4 um canim bnde regl ağrılarım var hala doktorada gitmedim erken diye aslinda

bsranur123 aynıyız canım ya şuan hala devam ediyor kasık ağrım geçmedi bende gitmedim haftaya gideyim diyorum

Aysiuys sağlıkla gelsin inşallah bende 5+0 ım yarın 5+1 im muayene olacağım bugün betama baktırdım 231 çıktı yavaş ilerliyormuş :((

Hnf02 benimde 465 çıktı bana da yavaş ilerliyor denildi baya korktum hatta kimyasal diye

Hnf02

Hnf02 umarim değildir ya hayırlısıyla sağlıklı olsun 🤲🏻🤲🏻

Ayseeeenn bende 4+3 bugün bende de arada agrilar oluyo normal demekki herkeste oluyor ankaradayim brnde

Hnf02 öyle düşünme hemen bünyeden bünyeye değişiyor ilerlemesi