SeDAaaaa35 Surekli yurumeni ve su tuketmeni tavsiye ederim . İlaç kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar ters etki yapmasın diye yurumen çok etkili olur ben o şekilde dusurumustum

Mhtpflz bende girmek istemiyorum canım ya ondan bende gece yatarken içtim ağrı kesici şimdi direniyorum içmemek içim doktorum da baş dönmesi bayılma vs tarzı olunca gel dedi direk

Bide ağrılı oluyo Sanki doğum yapar gibi Dk başı kasilman falan olabilir normal o durumlar korkma

SeDAaaaa35 bir iki hafta sürer ama azala azala gider öyle tabi doktorun en iyisini bilir kürtaj olmayınca korunmayada gerek kalmıyor ben 2 ay sonra hemen hamile kaldım

SeDAaaaa35 Yuru yürüdükçe rahatladigini hissediceksin biraz ağrın olur ama Yürüdükçe daha çok rahatlarsın Ben yirmi gün nerdeys ekanamasini çektim yürüye yürüye ikinci günde düşürdüm Ağrısı çok fazla olabiliyor ama sen yürü ağrıya yenilip yatıp oturmadan yürü Faydasını göreceksin 🌹

SeDAaaaa35 içince parça kalma ihtimali olabiliyormuş. Yani icerd eparcalaniyomus daha çok ağrı sızı kanamaya sebebiyet veriyomus o yüzden onermiyolar

SeDAaaaa35 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun,bende evde kendim düşük yaptım kanamam başladığında hastaneye gittim doktor muayene etti kürtaj olup olmamayı tamamen bana bıraktı ama ben kendi tercihimle evde düşük yaptım. Metiler diye bir ilaç verdi o sancı verıyordu içimi temizlemesi için günde 3 kere ondan aldım bir de antibiyotik verdi enfeksiyon kapmamam için bir hafta boyunca kullandım. İlk 3 gün zorluyor ama sonrasında bir sıkıntı kalmıyor. İlacı kullandıktan sonra tekrar muayene oldum içerde hiçbişey kalmamış tamamen temiz dedi. 2-3 ay kadar kendımı toparladım. Sonrasında yeniden gebelik düşündüm ☺️