Evde kendi kendine düşük yapan var mı aranızda nasıl ilerlerdi süreç ben Şuan düşük yapıyorum da doktorum istersen kürtajla alalım istersen kendi düşşün dedi bende kendi düşşün istedim ama ağrılarım çok fazla oluyor

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından muhafaza etsin🤲🏻❤️ konu hakkında bilgim yok üstte kalsın

SeDAaaaa35 ağrın varsa düşer benim ağrılarım vardı baya evde kanamam oldu sonra hastaneye gittik inanılmaz sancilandim sonra hastane de düştü kurtsj olmadım en son ki gebelik kaybında da kalbi durdu ne sanci vardı ne bisey ne yapsam düşmedi kurtaj oldum sanci varsa büyük ihtimalle kanama başlar

SeDAaaaa35 bende evde düşürdüm kendiliğinden kanamam çoktu mide bulantısı ateş basması felan çok yoğun yaşıyordum birde karnın alt kısmında böyle bıçak batması gibi bişey vardı öyle düştü düşünce ağrı felan kalmıyor ama

SeDAaaaa35 kaç haftalıksınız bilmiyorum ama bana ilaçla düşük yaptıralım dediler ilaçla 3 gün yattım ama ağrılar inanılmaz kötüydü kendi isteğimle kürtaj oldum yarım saat bile sürmüyor ağrısız acısız

SeDAaaaa35 bende kendi kendime düşük olsun istedim ama hastanede kaldım iyi ki de öyle olmuş birden ateş baş dönmesi vesaire oldu kendi düşük yapsaniz da doktor kontrolonde olun lütfen

mysweetbabyy kanamam var canım zaten ufakta olsa pıhtı pıhtı düşüyor ama tam anlamıyla gelmiyor 10 dk bir sancı giriyor

Ozge111 kese Şuan bozulmaya başlamış 6 haftada kalmış doktor kontrolünde düşüğü geçtekleştiricez eğer düşmezse gidicem aldırmaya

SeDAaaaa35 kaç haftalık canım ben 5 haftalık düşük yaptım adet gibi geçti ağrı kanama 15 gün falan sürdü sonda kontrole gitmiştim parça kalmış mı diye temizdi