Bendede 4 aylıkken başladı bayılma düşük tansiyon öyle korku kaldı bende ilaç kullandığım halde çok zor geçiyo evimde duramıyorum annemdeyim sürekli son 1 haftam kaldı doğum korkusuda eklendi doğumdan sonrası için ayrı korku hep böylemi olcam ya çocuğa bakamazsam yine evimde duramazsam diye kendime eziyet ediyorum acaba böyle benim gibi olup doğumdan sonra düzelen varmı
  • Umus bunu yanıtladı.
    23 haftalık hamileyim ve 11 senelik panik atak rahatsızlığım var herşey iyi gidiyor ilacımı alıyorum ilk üç ay kullanmadım ve çok zor zamanlar geçirdim bebeğimide yıpratmaktan çok korktuğum için doktor kontrolunde ilacımı kullanıyorum.
    • Umus bunu yanıtladı.
      arbustoo ilacın bebeğe bir etkisi olmuyor demi ben ilaç kullanmıyorum . Ben de 4 senelik panik atak hastasıyım
        Daha 9 haftaligiz ilac icemiyorum midemi kendimi hep tuhaf hissediyorum adamakilli uyuyamiyorum hep aglama krizleri ve bir sey oldu olacak korkusu . Gogsumde hissettigm baski ve psikolojik kusmalar da cabasi
        Umus şey için sordum canım bende evlenmeden bile önce bir ara psikiyatriste gidiyordum ve bana önce depresyon teşhisi koydu,sonra da anksiyete teşhisi koydu.ilaçları kullanıyordum sonra bıraktım yani yaklaşık 3 senedir felan kullanmıyorum,ondan sonra doktorada gitmedim ama sanki bende de varmış gibi hissediyorum, kaygı bozukluğum var ama panik ataktan nasıl ayırt edebilirim diye sordum,teşekkür ederim 🙏
          Umus 38haftaya girdik ama nefes almak benim icin ölum sanki alamiorum derin nefes alma hissi yasiorum yemek yerken nefessz kalicam gbi gelior.yurumek istemiorum.
          • Umus bunu yanıtladı.
          • Umus bunu beğendi.
            bide dogum korkusu var suanda ya nefes alamzsam die kaygilaniorum ölum korkm var
            ama ben zaten kotuydum nefes konusunda hamile kaldigim an hormanlar sebebiyle daha cok tavan yapti
            • Umus bunu yanıtladı.
              arbustoo ilaca başlamak mi iyi yoksa böyle korkulu kaygılı gezmek mi 😣
                Bendede var doğum sırasında normal doğumda olsa korkuyorum sezaryen de olsa korkuyorum 😢