Umus şey için sordum canım bende evlenmeden bile önce bir ara psikiyatriste gidiyordum ve bana önce depresyon teşhisi koydu,sonra da anksiyete teşhisi koydu.ilaçları kullanıyordum sonra bıraktım yani yaklaşık 3 senedir felan kullanmıyorum,ondan sonra doktorada gitmedim ama sanki bende de varmış gibi hissediyorum, kaygı bozukluğum var ama panik ataktan nasıl ayırt edebilirim diye sordum,teşekkür ederim 🙏
Panik atak
Nurylcndag panik atak anksiyete (kaygi) bozuklugunun bir turudur zaten. Herkeste farkli belirtiler gorulebilir.
Umus 38haftaya girdik ama nefes almak benim icin ölum sanki alamiorum derin nefes alma hissi yasiorum yemek yerken nefessz kalicam gbi gelior.yurumek istemiorum.
bide dogum korkusu var suanda ya nefes alamzsam die kaygilaniorum ölum korkm var
ilkerzorlu45 benim daha 15 hafta sizin normal de bana noluyorsa😂
ama ben zaten kotuydum nefes konusunda hamile kaldigim an hormanlar sebebiyle daha cok tavan yapti
ilkerzorlu45 kalbim bogazimda atıyor sanki sende de oluyor mu canım
aynn bogazim dugumlenior bide doktor bnaa normal dogum dioe napicam bilmiorum :(
ilkerzorlu45 inşallah en güzel şekilde geçer doğumun canım
Bendede var doğum sırasında normal doğumda olsa korkuyorum sezaryen de olsa korkuyorum 😢
Umus canım ikinci ve üçüncü ay çok sık atak geçirdim ve üç gün boyunca çarpıntım olmuştu doktora gittiğimde bebeğine daha çok zarar vericeksin böyle olmaz içeceğin ilaç 5 mg gibi birşey olucak ve bu seni rahatlatmaya yeticek dedi cipralex kullanıyorum kendimi çok iyi hissediyorum. Bende bir anne adayıyım sonuç olarak bebeğimi en iyi şekilde düşünen benim ilaç kullanmak iyi değil diye daha çok zarar vericektim buda ayrı bir vicdan azabı olurdu benim için şimdi oda sağlıklı bende... acil şifalar dilerim biran önce çaresine bakmalısın hamilelik normal insanları fazlasıyla korkutan endişelendiren birşey bizim gibi panik bozukluğu yaşayanlar için çile olabilir.
ilkerzorlu45 bu çok iyi demekki normale uygunsun banada doktorum atak geçiriyor olman normal doğuma engel değil dedi hiç endişelenme.. sevgiler
Umus insallah hepimizin cnm
Umus sadece normal doğum aklıma gelince oluyo benim hamile kalmadan önce daha fazlaydı 🙄
Umus allah yardımcınız olsun sizin daha zor ailenizden uzak kimseniz yok
zehrafindikci evet o çok zorluyor beni maalesef 😣