Sedennn AsyaveAnnesiii nasıldı hareketleri peki birde ultrasyon resımlerınde eskılerde burnu elleri çabuk olusmusmuydu
AsyaveAnnesiii Sedennn evet oluşmuştu ben çok net hareketlerini falan izliyordum ultrasonda hatta doktorda çok hareketli olduğu için tam emin olamıyorum bacakları hiç durmuyor yerinde demişti 14.haftada bile ama kız demişti öyle de oldu🌸
Sedennn Hamalp hayırlısıyla rabbım gonlunuzdekını nasıp etsin inşallah ama bence kızınız olacak ben erkek hıssedıyordum hep rüyamda da erkek gördüm ultrasyon resmınde bebek tamamen oluşmuş mu peki
Hamalp Sedennn insAllah Allah razı olsun oluşmuş da çok küçük 1 hafta geri geliyor. Diğerlerinin değerleriyle karsilastiriyorum bu minicik. Dr bisi olmaz dedi. 14+1 deyiz 13 çıkıyor mesela
3kuzuAnnesiyim Sedennn aslinda o haftada anliyan icin bnce bir tahmin yapilabilecek hafta kndini kizda erkkte gosterir. Bir at bakalim ultrasyonuna
Sedennn AsyaveAnnesiii aynen banada çok hareketli durmuyor yerinde hiç dedi ama pipiyi gördüm dedi bendeki de bi umut işte ama sanmıyorum 🤷♀️
Sedennn Birde kanama oldu progestan kullandım iğne vuruldum herkes genelde kızda kanama olur dedi acaba olabılır mi dıye bi umuda kapıldım ama 3 oğlan annesi oluyorum 🤷♀️
catandgirlmom Sedennn yanılma payına karşın bende 16. Haftayı bekledi doktorum 2 lide perinatoloji kıza benziyor demişti, 13 te kız gibia ama 16 yı bekleyelim dediler 16 da kız dediler ama erkekte galiba değişme ihtimali daha az oluyor
3kuzuAnnesiyim Sedennn ya 12 nin alti olsa kiz derdim ama o cikinti artik pipi canim:/ insallah gonlunde ki olur seni anliorum benimde 2 kizim var . 3 umun erkk olmadini cok istiorum am Rabbim ne yazmissa odur Altan bacak aradina bskti mi peki