Sedennn AsyaveAnnesiii yaaaaa inşallah benimde yanılmıştır ama erkek bebegı atar kız balık gibi kayar dıyolar doğru mu acaba birde kız çocuğu geç oluşurmuş
AsyaveAnnesiii Sedennn yok benim hiç öyle olmadı yani o haftalarda hissetmiyordum ben 17de falan hissetmeye başladım hareketlerini
Naz1616 Sedennn benim 2 oğlumda seyriyordu bu haftalarda şimdikini kız dedi 13 haftalık 1 haftadır içimde biseyler kayıyor gibi hissediyorum sanki hareket ediyor
Hamalp Sedennn hm benim oda temiz çıktı 3luye gitmicem valla sürekli gitmekte zarar. Hast arayıp öğrenin bakalım ne dicekler yoksa alın hemen.
iremcannn1907 Sedennn olabilir canım erken bir hafta ama ikili normal kontrolden daha detaylı olduğu için pek yanılma olmayadabilir. 11. Hafta da %70 kız demişti bana, 15. Haftada %100 erkek
Sedennn iremcannn1907 bi umut keske yanılsa dıyorum ama hiçte yanılacak gibi değil dıyorum nerde bende o şans☺️
Hamalp Sedennn kız istiyorum benim de 2 oğlum var Allahim bağışlasın hepsini. Onu da tatmak istiyorum sizin gibi ama bakalım. Bisi demedi daha. Ayrintiliyi beklicem kız hissediyorum (istediğim için ola ilir) ama rüyamda erkek gordum🤭 2.yide görmüştüm ve çıktı hayırlısı..
Sedennn AsyaveAnnesiii nasıldı hareketleri peki birde ultrasyon resımlerınde eskılerde burnu elleri çabuk olusmusmuydu
Sedennn Hamalp hayırlısıyla rabbım gonlunuzdekını nasıp etsin inşallah ama bence kızınız olacak ben erkek hıssedıyordum hep rüyamda da erkek gördüm ultrasyon resmınde bebek tamamen oluşmuş mu peki
Yasohamza Sedennn 14. haftada başka 18. Hafta başka söyledi yarın detaylıya gidicem ona güveniyorum açıkçası
AsyaveAnnesiii Sedennn evet oluşmuştu ben çok net hareketlerini falan izliyordum ultrasonda hatta doktorda çok hareketli olduğu için tam emin olamıyorum bacakları hiç durmuyor yerinde demişti 14.haftada bile ama kız demişti öyle de oldu🌸
Hamalp Sedennn insAllah Allah razı olsun oluşmuş da çok küçük 1 hafta geri geliyor. Diğerlerinin değerleriyle karsilastiriyorum bu minicik. Dr bisi olmaz dedi. 14+1 deyiz 13 çıkıyor mesela
3kuzuAnnesiyim Sedennn aslinda o haftada anliyan icin bnce bir tahmin yapilabilecek hafta kndini kizda erkkte gosterir. Bir at bakalim ultrasyonuna
Sedennn AsyaveAnnesiii aynen banada çok hareketli durmuyor yerinde hiç dedi ama pipiyi gördüm dedi bendeki de bi umut işte ama sanmıyorum 🤷♀️
Sedennn Birde kanama oldu progestan kullandım iğne vuruldum herkes genelde kızda kanama olur dedi acaba olabılır mi dıye bi umuda kapıldım ama 3 oğlan annesi oluyorum 🤷♀️
catandgirlmom Sedennn yanılma payına karşın bende 16. Haftayı bekledi doktorum 2 lide perinatoloji kıza benziyor demişti, 13 te kız gibia ama 16 yı bekleyelim dediler 16 da kız dediler ama erkekte galiba değişme ihtimali daha az oluyor