3kuzuAnnesiyim Sedennn ya 12 nin alti olsa kiz derdim ama o cikinti artik pipi canim:/ insallah gonlunde ki olur seni anliorum benimde 2 kizim var . 3 umun erkk olmadini cok istiorum am Rabbim ne yazmissa odur Altan bacak aradina bskti mi peki
Sedennn 3kuzuAnnesiyim amin canım rabbım senınde gönlüne göre versin Vala sanmıyorum doktorun yanıldığını erkek bi oğlan daha hayırlı saglıklj olsun kısmette yoksa yapacak bısey yok rabbım olmayanlara nasıp etsin
Naz1616 Sedennn benimde 2 oğlum var bugün 12 haftalık diye gitdim ama doktor 13 haftalık dedi gelişimini adet düzensizliğimden dolayı adetimle uyuşmuyor 13 haftalık dedi ve hazırlıklara basla kizimiz geliyor dedi çok emin şekilde valla inşallah değişmez
Sedennn Naz1616 ne güzel rabbim saflıkla kucağına almayı nasip etsin benim umudum kalmadı artık sanmıyorum yanılma olduğunu 3 erkek den sonra da zaten bidaha da doğurmam😃
Yoncaselnnn Naz1616 Bananda aynısı denildi geceb hafta 12 ye gırmıstırm yenı 13 haftan dedı neye gore dogum hesaplycam bılıyomusunuz?
Naz1616 Sedennn valla bende hayla acaba yanildimi diyorum hep acaba var sevinemedim bile inanamıyorum çünkü inşallah dogrudur
Naz1616 Sedennn benim 2 oğlumda seyriyordu bu haftalarda şimdikini kız dedi 13 haftalık 1 haftadır içimde biseyler kayıyor gibi hissediyorum sanki hareket ediyor
Sedennn Naz1616 kızdır öyleyse kızlar için balık gibi kayıyor derler saglıkla alın kucağınıza inşallah
3kuzuAnnesiyim Naz1616 erkk seyirir mi :) benimde iki kizim var kayardi kanat cirpar gibiydi. Bu boyle damar seyirmesi gibi atio arada
Aegean Sedennn Merhaba hayırlı olsun öncelikle. 13.haftada 2li teste gittik, erkek olabilir diyorum ben dedi doktor. 16.haftada kesin olarak kızımız olacağını öğrendik. Şu an 32.hafta ve hâlâ kesin olarak kız:) Erkekse de kızsa da sağlıkla gelsin sizin bebiş inşallah.
Sedennn Aegean amin Allah razı olsun rabbım sizinde saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana acil Kapı bırakmadı doktor direk erkek dedi olabılır falan demedi emin bi sekılde o bakımdan sanmıyorum ben kesınlıkle hayırlısı boyle demek saglıklı olsunda