Scerennn çok şükür canım rabbim sağ saglim kucağına almayı da nasip eder insallah ve deprem üzüldügünüz son şey olur dilerim ki Milas bana çok uzak yakın olmanı çok isterdim burda sana destek olmak yoldaş olmak için herşey gönlünce olur insallah 🙏🏻

Scerennn Oy maşallah çok şükür canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️

Biz de depreme Malatya da yakalandık deprem sabahı kalp atışını dinlemeye gidevektik nasip olmadı çok zor günler geçiriyoruz rabbim herkesin yardımcısı olsun

Hayırlı sabahlarınız olur inşallah.. 31+2 haftalığız. Ben depremden beri bu yana çok kötü durumdayım. İstanbul’da elhamdulillah sarsılma bir sorun yaşamadım lâkin o acıyı çaresizliği iliklerime kadar hissettim. Çok büyük bir stres içindeyim. Uyuyamıyorum, hiçbir şey yapasım gelmiyor artık. Kötü rüyalar görüyorum. İnanmayacaksanız belki halüsinasyon bile görüyorum bazen. Aileme gitmek istiyorum panik atağım var uçağa yalnız binemiyorum eşim de işini bırakıp gelemiyor. Kayınvalidem Van’dalar onlara da aynı şekilde gidemiyorum. Evde yalnız kalıyorum namaz kılarak dua ederek biraz bile olsa kendime gelmeye çalışıyorum. Bana ve benim gibilere çok dua edin çok ihtiyacım var..😭

Anneoluyorumbennnn çok güçlüsünüz keşke bunları yaşamasaydınız geriye kalanlara sabır ve metanet dilerim. Size ve ailenize bebeğinize de sağlıklı felaketsiz ömür dilerim. Allah yaşatmasın bu saatten sonra, tırnağınıza taş değmesin inşallah 🙏 bir gün iyileşeceğiz bunları unutmak mümkün olmasa da hayata evlatlarımız için tutunmak zorundayız. Başınız sağolsun kayıplarınız için

Gaziantep nurdagindayim deprem de evimizi kaybettik doktora gidemedim daha çünkü hastanemiz yok artik

Hanımlar merhaba ben Gaziantepteyim çok kötü olduk ama çare yok eve geldik fay hattı boşaldı ama korkuyoruz sarsıntılar devam ediyor tabi acaba yine deprem olur mu demekten kafayı yiyecem doğuma 5 hafta kaldı çocuğum ne olacak diye düşünmekten deli olacam Allah bize yaşatmasın inşallah bir daha hiç kimseye yaşatmasın

Esmerim_2727 geçmiş olsun ve allah yardımcınız olsun bende nurdağındanım ama düzcede yaşıyorum ailemin yarısını kaybettim bebeğiniz ve siz çok iyi olun inşallah

Doğuma 2 ay kaldı 1.5 yaşında kızım var evime giremiyorum rabbim herkese yardım etsin bizede yardım etsin inşallah malatya

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun keşke İstanbul’a yada başka şehire gitme imkanınız olsa

Anneoluyorumbennnn inanın ne diyeceğimi bilemiyorum yakınlarınız için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin 🥺 bebeğiniz siz iyisinizdir umarım

Geçmiş olsun Türkiye 🇹🇷 Milletimizin başı sağolsun . Yaralılara acil şifalar diliyorum. Hamile olan güzel anneler kendinize çok dikkat edin. Ben haberlerde duydum hamileler için deprem bölgelerinde hamile kitleri yardımları başlıyormuş. Duyunca direk aklıma sizler geldiniz. Allahım yardımcınız olsun . Kalbimiz sizinle ❤️❤️❤️

malatya da kadın doğum acilde muayene ediyor doktorlar, haftaya poliklinikler açılır denildi bana

Scerennn Aramızda sadece 2-2,5 saat var çok geçmiş olsun 🙏🏻

Mamma merhaba Malatya da önerdiğiniz bi kadın doğum uzmanı varmı?