Zehrabbp az oluyor bence kalalım çok olunca çıkalım dün çok az salladı biz çıkmadık oğlumun başını bekledim

34 haftalık hamileyim depremden sonra 3 gün boyunca bebeğim hareket etmedi. Doktora yoğunluktan gözükemedik evlere giremedik. Şehir değişikliği yaptık. Bebeğime aldığım herşey evde kaldı. Yanımıza hiçbirşey alamadık. Top olup karnımda hiç harekwt etmedi kızım. O da çok korkmuş.ilk gebeliğim tecrübem yok çok korktum o yüzden. Bi türlü bu korkuyu atıp uyuyamıyorum. Rabbim hepimizi feraha çıkarsın. Bu imtihandan en kolay şekilde çıkabilmemizi nasip etsin.

halime6127 ay cnm benim kide hiç oynamadi hiç hissetmedim.Ayni bende doktor a gidemedim. Hep birlikte alıyor um eşyalarını Ben evime dün geldim aynen canım korkarlar benim 2 buçuk yaşında oğlum var gece leri kalkıp anne korkuyorum diyor.Bende korkuyor um ama belli etmemeye çalışıyorum oğluma .Amin inşallah cnm

Scerennn sizin mutluluğunuz ile neşe doldum şuan. Allah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizlere inşallah 🙏 yürekten geçmiş olsun bebeğiniz tüm yaralarınızı sarsın.

Anneoluyorumbennnn Allahım okurken içim acıdı ağladım kalbim dayanamadı . Rabbim yardımcın olsun inşallah. Başınızsaolsın 🥺🥺🥺🥺

Yıne ben burdayım gece uyumayarak böyle nereye kadar gıdecek bakalım bebegıme uzulıyorum artık

Bittyy bende Antep’te depremı yasayanlardanım bende aynı şekilde gece uyuyamıyorum şuanda görüldüğü üzere

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
        5 gün sonra

Baharks ben suan mersındeyım ayrıldım Antep’ten raporluyum ama ufak artçılar oluyormuş arkadaşlarımla konuşuyorum Allah beterinden saklasın