31+3 olduk uygulamaya göre son 60 dıyor ama 2.hamilelik oldugu için erken alır gibi geliyor bana ki drda mart sonu alırım dedi bugun e bebekten biberon alacagım ancak diğer taraftan ailem deprem bölgesinde araba içinde yasıyor onlar oyleyken suan hazırlık yapmak çok mu önemli diye düşünüyorum
NİSAN AYI ANNELERİ 💞💕
Goktugc kıyafet olarak iki tane hastane çıkışı aldım 8li , bi tane de yine yeni doğan takım aldım ikili . Zıbın eksiğim var onları almadım henüz. Bir de çorap ve müslin örtü alacağım . Onun dışında hep büyük almaya çalışıyorum 1 yaş vs.gibi hoşuma giden kıyafetlerden aldım . Çevremden hediyeler geldi sağolsunlar yenidoğan Mevlüt elbisesi ,yaza giyecek elbise şort vs. Geneli büyük geldi hep daha da gelir gibi kıyafeti şuan kestim almayı yeter diye düşündüm
- Düzenlendi
Goktugc ben alışverişe 9 haftalıkken başlamıştım
Bebek arabası
Puset, puset örtüsü
Ana kucağı
Beşik ve dolap
Banyo seti
Biberon emzik emzik askısı ve kutusu pişik kremi şampuan deterjanı ateşölçeri
Oda için dijital termometre
10 alt üst yenidoğan
15, 20 0-3, 2-4 aylık zıbın 6-9 yine alt üst 10 kadar takım
Ben hastane çıkışını kendim oluşturdum hm ve zaradan almıştım ayrıyeten set almadım çünkü çok pahalı ve gereksiz şeyler var diye
5 adet pamuklu battaniye
5 adet pamuklu yelek
Örgüler ve örgü battaniyeleri
10 müslin battaniye farklı boyutlarda
15 20 ağız mendili
1 adet uyku tulumu
5 6 tane patikli tulum
20 çorap
Ayakkabı normal kazak bunları indirimde diye almıştım
Anne bebek çantası
Nevresim takımı
Puset oyuncakları ve hışırtılı kitap
Lego (indirimdeydi)
Normal hikaye kitabı (karnımda okuyorum)
Eksikler emzirme yastığı reflü yatağı bi kaç eşya kaldı onları da halledicektim ama malum olay olunca moral felan kalmadı şuan 29 haftalığım geri kalanı da halledicem inşaallah zamanla
Fatos54 gün sayıyorum artık çabuk ilerlesin diye aksine daha yavaş ilerliyor gibi geliyor😣 28+1 haftalık 1100 gram gelişimi iyi çok şükür çok zorlandım bugünlere gelebilmek için şuan hem çalışıyorum hem erken doğum riskim var çok ağırlaştım beraberinde kasık bel sırt karın ağrısı ishal enfeksiyon hepsiyle baş etmeye çalışıyorum 😮💨 sağlıklı olsunda gelip geçer bu günler☺️
30+4 deyiz. nisan ortalarında bekliyorum oğluşumu arada bir kasıklarıma baskı yapyor ve sanırım artık aşağıyo dönmeye başladı.gebelik şekerim var 4+6+6+6 olmak üzlere 22 doz lnsülin alıyorum günde normal doğum ihtimalimiz her geçen gün azalıyor sanırım. normal doğum istiyordum ama bakalım şansımıza.