Goktugc geçen ay yaptım alışverişini yenidoğan hastane cikisi gibi takım 4 adet aldm biri onlu diğerleri 5 li
birkaç tanede alt üst takım Patiksiz 3 6 ay aldım
Katlanır küvet seti aldm
E bebek indirimden sleepy bio natürel bez 1 numara
Puset örtüsü puset minderi
Eksik birşeyimiz kalmadi pek
Benm ikinci gebeligim diğer araç gereclerimiz var

Goktugc ben yenidogan 6 tane tulum 0-3 ay 5 tane tulum zıbınlar aldım büyük pek bisey almadım iyi mi yaptım bilmiyorum bakalim bebeğin boyuna kilosuna göre de değişir heralde .

Mervegc 2 takım da hastane çıkışı aldım ama çoklu setlerden değil

Goktugc daha bisey almadim ama alirim 2 tane 5 li hastane cikisi bide 10 lu akirim kizimdan kalan cok zibindir bayaniyedir esya var o yuzden fazla bisey almicam

Goktugc sadece hastane çıkışı aldım. 2. Bebek Olunca benim ki eksiğim çok olmuyor. 😁

Gkcsl kabızlık varsa demir ilacını değiştir canım. Benim de kabizligim vardı çok şükür şimdi iyiyim. Kuru incir ve bol su iç . Bir de kuru erik suya geceden 3 tane at . Sabah hem suyunu hem de eriklerini ye o da bağırsakları çalıştırıyor

Fatos54 28+6 dayım ilk 0-3 aylık zıbınları tulumları şampuanları küveti falan çok şükür hazır bir tek mobilyası kaldı oda ay basında gelecek insallah 🤗
    Sırt üstü yatınca nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum zorlanıyorum ya sağ ya sola yatıyorum ve sürekli açım 🥹 +9 kg aldım 😃
    Bunların hepsi gelip geçici heyecanlar kızım sağlıklı olsun sağlıkla kucağıma alayım baska hic bir sey istemiyorum 🤲💐
    Allah herkese sağlıklı bir sekil de sağlıkla yavrusuna kavusmayı nasip etsin insallah 🤲🥰

Yuliaece Bu aynı ben ya. İshalden karnım ağrıyor bebek de fazla hareket ettikçe çok ağrı çekiyorum. Bulantılarım fena. Yardım edenim yok eşimden başka

31+3 olduk uygulamaya göre son 60 dıyor ama 2.hamilelik oldugu için erken alır gibi geliyor bana ki drda mart sonu alırım dedi bugun e bebekten biberon alacagım ancak diğer taraftan ailem deprem bölgesinde araba içinde yasıyor onlar oyleyken suan hazırlık yapmak çok mu önemli diye düşünüyorum

Fatos54 kasık ağrıları yürüyüş yapınca filan oluyor benim çok ayakta durunca onun dışında normal şartlarda yok ,evet akıntı da çok 😂 bir de geceleri eskisi gibi uyuyamıyorum oda var

Goktugc kıyafet olarak iki tane hastane çıkışı aldım 8li , bi tane de yine yeni doğan takım aldım ikili . Zıbın eksiğim var onları almadım henüz. Bir de çorap ve müslin örtü alacağım . Onun dışında hep büyük almaya çalışıyorum 1 yaş vs.gibi hoşuma giden kıyafetlerden aldım . Çevremden hediyeler geldi sağolsunlar yenidoğan Mevlüt elbisesi ,yaza giyecek elbise şort vs. Geneli büyük geldi hep daha da gelir gibi kıyafeti şuan kestim almayı yeter diye düşündüm

kakara geçmiş olsun canım. Çok zor dönemden geçiyoruz. Maalesef çok üzücü , ulusal yastayız. Hamilelerin duasi kabul olur derler . Bol bol dua edelim, inşallah bu zamanlarda geçecek. Biz yine de bebeklerimiz etkilenmemesi için stresten uzak duralım ..

Ernurr bir de sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım ezildi 😁 düz de yatamıyorum, sağda pek yatmamaya çalışıyorum

Fatos54 uzak durmak elde değil ki canım ailem o durumda akrabalarım,arkadaşlarım evleri yıkılan kuzenlerim kendimi toplayamadım

Kubratlas benimde aynı iki tane oğlum var kreşe gidiyor bide onlarla ilgileniyor artı benimle ilgileniyor çok şükür yardım ediyor ama çok zor geçiyor

Goktugc ben alışverişe 9 haftalıkken başlamıştım
                Bebek arabası
                Puset, puset örtüsü
                Ana kucağı
                Beşik ve dolap
                Banyo seti
                Biberon emzik emzik askısı ve kutusu pişik kremi şampuan deterjanı ateşölçeri
                Oda için dijital termometre
                10 alt üst yenidoğan
                15, 20 0-3, 2-4 aylık zıbın 6-9 yine alt üst 10 kadar takım
                Ben hastane çıkışını kendim oluşturdum hm ve zaradan almıştım ayrıyeten set almadım çünkü çok pahalı ve gereksiz şeyler var diye
                5 adet pamuklu battaniye
                5 adet pamuklu yelek
                Örgüler ve örgü battaniyeleri
                10 müslin battaniye farklı boyutlarda
                15 20 ağız mendili
                1 adet uyku tulumu
                5 6 tane patikli tulum
                20 çorap
                Ayakkabı normal kazak bunları indirimde diye almıştım
                Anne bebek çantası
                Nevresim takımı
                Puset oyuncakları ve hışırtılı kitap
                Lego (indirimdeydi)
                Normal hikaye kitabı (karnımda okuyorum)
                Eksikler emzirme yastığı reflü yatağı bi kaç eşya kaldı onları da halledicektim ama malum olay olunca moral felan kalmadı şuan 29 haftalığım geri kalanı da halledicem inşaallah zamanla

kakara önemli olan hayatta olmaları çok şükür yaşıyorlar. Giden mal olsun tekrar yerine gelir inşallah. 1 sene içerisinde inşallah tekrar düzenlerine kavuşurlar. 99 depremini Adapazarı’nda yaşayan biri olarak inancım var. Allah yardımcısı olsun hepimizin. Geçmiş olsun 😔

Fatos54
                32 haftamdayim oglusum 2244 gram🥲 doktor fazla oldugunu söyledi, bende dikkat ediyorum artik saglikli beslenmeye calisiyorum daha fazla almasin kilo diye . Onun disinda hersey yolunda bi Dogum korkusu var 🫠🫠🥲

Fatos54 ya aynı bende bir de şey geceleri burun tıkanıklığı oluyor bazen burnum temiz halbuki afedersin 😂 gece en az beş defa sağ sola dönüyorum bir o tarafa bir bu tarafa minik mimik kıpırdıyor oda içerde yazık beyni dönüyor benden 😂