29+1 i suan, ara ara kasik agrim girio ama cok degil ayaklarimi usumesemde sicak tutmaya calisiyorum yoksa cok gazim oluyor, bazen de kabizliktan mahvoluyorum aama az kaldi minik kuzularimiz saglikla gelsinler

Goktugc 3 hastane çıkışı aldım onlar zaten küçük oluyo genelde 0 3 aylık gerisi hep tulum alt üst takım onlar da ince yazlık 3 6 aylik muslin bez aldım hazır kundak aldım kendime de emzirme atleti kapsiz sutyenler pijama takımı vs aldım besigimiz eltimden geliyo :)

Goktugc
    Ben 1 tane tulum 3 adet de takım aldım ablam bana da bir çok şey ayırmış sağ olsun içinde tulumlar takımlarlar var çorap da koymuş🥰 Daha alışveriş yapmadım taşınacağız diye bir kaç özendiğim şeyler var onları alacağım

Goktugc ben yenidoğan, 0-3 ay ve 0-6 ay aldım. 6-9 ay da ufak tefek şeyler var. Onların haricinde ıvır zıvır eksiklerimi aldım. 2 numara sleepy, 24 paketli ıslak mendil küveti vs. Tek eksik park yatak kaldı. E bebeğin indirimini bekliyorum almak için

Goktugc geçen ay yaptım alışverişini yenidoğan hastane cikisi gibi takım 4 adet aldm biri onlu diğerleri 5 li
    birkaç tanede alt üst takım Patiksiz 3 6 ay aldım
    Katlanır küvet seti aldm
    E bebek indirimden sleepy bio natürel bez 1 numara
    Puset örtüsü puset minderi
    Eksik birşeyimiz kalmadi pek
    Benm ikinci gebeligim diğer araç gereclerimiz var

Goktugc ben yenidogan 6 tane tulum 0-3 ay 5 tane tulum zıbınlar aldım büyük pek bisey almadım iyi mi yaptım bilmiyorum bakalim bebeğin boyuna kilosuna göre de değişir heralde .

Mervegc 2 takım da hastane çıkışı aldım ama çoklu setlerden değil

Goktugc daha bisey almadim ama alirim 2 tane 5 li hastane cikisi bide 10 lu akirim kizimdan kalan cok zibindir bayaniyedir esya var o yuzden fazla bisey almicam

Goktugc sadece hastane çıkışı aldım. 2. Bebek Olunca benim ki eksiğim çok olmuyor. 😁

Gkcsl kabızlık varsa demir ilacını değiştir canım. Benim de kabizligim vardı çok şükür şimdi iyiyim. Kuru incir ve bol su iç . Bir de kuru erik suya geceden 3 tane at . Sabah hem suyunu hem de eriklerini ye o da bağırsakları çalıştırıyor

Fatos54 28+6 dayım ilk 0-3 aylık zıbınları tulumları şampuanları küveti falan çok şükür hazır bir tek mobilyası kaldı oda ay basında gelecek insallah 🤗
      Sırt üstü yatınca nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum zorlanıyorum ya sağ ya sola yatıyorum ve sürekli açım 🥹 +9 kg aldım 😃
      Bunların hepsi gelip geçici heyecanlar kızım sağlıklı olsun sağlıkla kucağıma alayım baska hic bir sey istemiyorum 🤲💐
      Allah herkese sağlıklı bir sekil de sağlıkla yavrusuna kavusmayı nasip etsin insallah 🤲🥰

Yuliaece Bu aynı ben ya. İshalden karnım ağrıyor bebek de fazla hareket ettikçe çok ağrı çekiyorum. Bulantılarım fena. Yardım edenim yok eşimden başka

31+3 olduk uygulamaya göre son 60 dıyor ama 2.hamilelik oldugu için erken alır gibi geliyor bana ki drda mart sonu alırım dedi bugun e bebekten biberon alacagım ancak diğer taraftan ailem deprem bölgesinde araba içinde yasıyor onlar oyleyken suan hazırlık yapmak çok mu önemli diye düşünüyorum

Fatos54 kasık ağrıları yürüyüş yapınca filan oluyor benim çok ayakta durunca onun dışında normal şartlarda yok ,evet akıntı da çok 😂 bir de geceleri eskisi gibi uyuyamıyorum oda var

Goktugc kıyafet olarak iki tane hastane çıkışı aldım 8li , bi tane de yine yeni doğan takım aldım ikili . Zıbın eksiğim var onları almadım henüz. Bir de çorap ve müslin örtü alacağım . Onun dışında hep büyük almaya çalışıyorum 1 yaş vs.gibi hoşuma giden kıyafetlerden aldım . Çevremden hediyeler geldi sağolsunlar yenidoğan Mevlüt elbisesi ,yaza giyecek elbise şort vs. Geneli büyük geldi hep daha da gelir gibi kıyafeti şuan kestim almayı yeter diye düşündüm

kakara geçmiş olsun canım. Çok zor dönemden geçiyoruz. Maalesef çok üzücü , ulusal yastayız. Hamilelerin duasi kabul olur derler . Bol bol dua edelim, inşallah bu zamanlarda geçecek. Biz yine de bebeklerimiz etkilenmemesi için stresten uzak duralım ..

Ernurr bir de sürekli sol tarafıma yatmaktan sol yanım ezildi 😁 düz de yatamıyorum, sağda pek yatmamaya çalışıyorum

Fatos54 uzak durmak elde değil ki canım ailem o durumda akrabalarım,arkadaşlarım evleri yıkılan kuzenlerim kendimi toplayamadım