• Öneri
  • Namaz kılan arkadaşlarım

Merhaba hanımlar nasılsınız biz 29 haftalık olduk artık namaz kılarken eğilirken karnım sıkışıyor. Sandalyede kılmayı denedim ama hem karıştırdım hem de içim rahat etmedi. Siz nasıl yapıyosunuz namazlarınızı
Sadece secdeye giderken karnım sıkışır gibi oluyor ama çok eğilmemeye çalışıyorum bebek açısından zararlı olur mu acaba

38 haftalık hamileyim zor oluyor biraz özellikle yatsı namazlarinda zor oluyor nefes nefese kalıyorum bebek direniyor karnıma tekmelerini batırıyor öyle kılıyorum ben hiç bişey olmaz ilk gebelimde de 42 haftalık doğum yaptım doğuma kadar kıldım namazlari bişey olmuyor ben dayaniyorum

Bende oturarak kılıyorum o şekilde ancak rahat edebiliyorum bazen ona bile zorlanıyorum ayakta kılabilmem pek mümkün değil. İçin rahat olsun sonuçta keyfiye yaptığın bir şey değil😉

Selamın aleyküm arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim 12 haftaya gelmeden çok karnım ağrıyordu namaza duracağım zaman rabbim dayanma gücü ver namazımı kılayım dıyordum çok şükür hiç ağrım olmadan kılıyordum

erkekanne34 bende 26 haftalık hamileyim biraz zorluyor artık ilk başlardaki gibi değil ama normal kılmaya çalışıyorum şuan

çok teşekkür ederim yanıtladığınız için hepinize rabbim hepimizin namazını kabul etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

erkekanne34 26 haftaligim . Ben de şimdilik bacaklarımı baya iki yana açarak kılıyorum😊 ama ayak agrilarimdan ayakta durmakta zorlanıyorum bazen

Bu sizi çok zorluyorsa ve öbür türlü de içinize sinmiyorsa sadece farz namazları kılın isterseniz

36 haftalık hamileyim ve artık karnım aşağı inmeye başladığı için daha çok sıkışıyor oturup kalktıkça daha çok zorlanıyorum özellikle akşam ve yatsı namazında ben de oturarak ve secdeye giderken bacaklarımı ayırarak kılıyorum☺️Allah kabul etsin ibadetlerimizi niyetimizi güzel tutmak önemli🌸

erkekanne34 namaz kılarken kadınlar bacaklarını omuz genişliğinden fazla açmaz ama hamilelikte kullanabileceğimiz ruhsatlar var. Bacaklarınızı daha geniş açabilirsiniz, otururken nasıl kolayınıza geliyorsa öyle oturabilirsiniz. İyice ağırlaştığınız dönemlerde ayakta kılmak zor geliyorsa oturabilirsiniz.

Ben normal nasıl kiliyorsam öyle kılıyorum 37 haftadayim şimdi biraz daha ayaklarımı açıyorum ama sürekli eğil kalk haraket oluyor zaten evde bıe çocuk daha olunca mecbur sürekli haraket halinde oluyorsun secdeden kalkarkende rahatça kalkıyorum belki açılmaya faydası olur diye düşünüyorum