• Doğum
  • Bebeğin hareketli olması doğum belirtisi mi?

38+2 haftalığım bende de bu gece çok toplanma ve batma var bi kaç saattir. Bel ağrım da çok vardı duş aldıktan sonra rahatladım. Bebeğimde hareketli. Acaba doğum sancısı mı yalancı mı yoksa bilemedim..

Uges2015 benim de kızım olacak , 12 haftadan beri hareketlenmeye başladı maşallah hiç durmuyor , su aralar gece gündüz kıpır kıpır 😇

elifbln Nisan ne demek ya araştırdım akıntı gibi bişey ama bu genelde bende oluyo zaten ben nerden anlicam Nisan mi değil mi 😂

elifbln Tabikide hayır .. doğum olsa yerinde duramazsin benimde karnımda ağrılar olurdu bebek gerilirdi doktorum bana öyle kızmıştı ki 😄 doğum belirtilerini söylüyorum; kanamanız olur, suyunuz gelir, sancılarınız 15 dk dan düşer .. yürüyemezsiniz vs vs vs ..

Zey1411 benim 24ten beridir öyle oluyor canım şuan 37 haftalığız ne bebiş geldi ne de suyum :)) artık her gün her an öyleyiz hatta nefes alamıyorum istediğim gibi yemek yiyemiyorum yeri çok daraldı ama gelmeyince gelmiyor

elifbln doğum oldu. Zorunlu sezeryan ile. Bebek kanala inmedi açılma artmadı suyu da azalmıştı kontrole gidip kucağıma aldım çok şükür

Hilye allah analı babalı büyütsün darısı bize olsun 👩🏻‍🍼kasılmadan sonra mı doğum gerçekleşti acaba