Merhaba 38+4 deyim. Bu gece bebeğim aşırı hareketli sizce bu kadar hareketli olması doğum belirtisi mi? Siz de böyle oldu mu?
Bebeğin hareketli olması doğum belirtisi mi?
Bi de hafif bir batma hissi var
Bemde de aynı xurum var 39+0 ız bekleyeyim burda
elifbln bir yere devamlı toplanıyorsa karnınız sertleşiyorsa kasılıyorsa bunlar doğum belirtisidir
hulyaakgn34- ya ben o toplanma işini bu zamana kadar hiç anlayamadım 🤷♀️ nasıl olduğunu bilmiyorum yani
elifbln nasıl diyim :) böyle bebek birden sola diyelim kendini çekiyor elinle dokundugunda hissediyorsun top gibi olmuş kaskatı sonra tekrar yumuşamaya başlıyor ordan başka bi tarafa geçiyor bebek zaten bu durum nst de yaşanırsa sancı olarak çıkar
hulyaakgn34- bu zamana kadar olmaması normal mi ki? Ya da anlayamadım mı? Bu zamana kadar doktorum hiç sorundan bahsetmedi
hulyaakgn34- ben 32+4 teyim gün içinde en az 20 kere kasılıyor, saysam daha fazla çıkar 🙄
hulyaakgn34- benim saatte bir oluyor ama nst de cıkmıyor ya
Aynı durumu yaşıyorum, bebeğimin hareketleri arttı 39+4 haftalığim Nişanım bı kaç gün önce geldi tamda bu hareketlerinden sonra geldi, doktorum da bebeğin hareketli olduğu için Nisan gelmiş olabilir dedi sancım yok uzaninca geçiyor nst de sancı ve ağrı çıkıyor 1 cm açılmam var. Allah yardımcımız olsun güç versin inşallah
hulyaakgn34- bu durumun erken haftalarda yaşanıyor olması sıkıntı yaratırmı suan 29+2 yim ve bebegım hangı tarafa doğru yatarsam bir süre sonra toplanıyor o tarafa doğru
38+2 haftalığım bende de bu gece çok toplanma ve batma var bi kaç saattir. Bel ağrım da çok vardı duş aldıktan sonra rahatladım. Bebeğimde hareketli. Acaba doğum sancısı mı yalancı mı yoksa bilemedim..
elifbln Nisan ne demek ya araştırdım akıntı gibi bişey ama bu genelde bende oluyo zaten ben nerden anlicam Nisan mi değil mi 😂
elifbln benim de aynı 37+5