Gggggbbbbbbeeeee Lavman yapılmasını bende isticem umarım o kadar vaktim olur benim de 🙏
Normal doğumda büyük tuvalet gelmesi
Mrvtbn korkma gelince ebeler yap sakın sıkma kendini diyorlar bana ebenin biri olması gereken bu kızım utanma demişti sonrasındada ıslak mendil fln temizlemisti çok utandm ama beni rahatlattı normal doğumda çoğu annede oluyor bu dedi bebek baskı yapıyor illaki olcak
3babyannesy Sırf bunun için az yemek yemeye çalışıyorum şu son zamanlar 🥲
Mrvtbn lavman yaptılar bana☺️
Mrvtbn benim tuvaletim yoktu uzun süredir de açtım ama ıkınma esnasında yaptım biraz ama ebe direkt bezle sildi attı aslında benim dw umrumda değildi o an sadece bebeğimi sağ salim kucağıma almak istiyordum sen de bunları düşünme yoksa ıkınamazsın utanmaktan
Mrvtbn lavmal aldırıyolar zaten bağrsakları temizletiyolar dert etmeyin.
Gece birden suyum gelince normal doğum yaptım lavmana vakit yoktu ama tuvaletimi falan yapmadım doğumda sıkıntı yapmayın akışına bırakın
berceste5155 Haklısınız herkes ağrı çok olur mu diye düşünür bende bunu kafaya takmışım umarım o anda unuturum 🤲
Mrvtbn Rahat ol onlar önlemini alıyor çok istisna bı durum olursa da doğum kolay iş değil hiç kafana takma ilk değilsin sonda olmazsin belki benimde başıma gelir . Çocuğum sağlıkla dogsunda hiç orasını düşünemem
yaseminkuzeyaysiii Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum umarım üstesinden gelirim 🙏
zeynepaylaipek lavman ne demek canım
Mrvtbn İlk dogum mu peki :)
Bana da yemek yedirdiler güç topla yemek gönderin dedi doktor sancım ağrım olmadı açılmam oluyordu bana lavma yapın doğuracam her an dedim daha var daha var diye diye yapmadılar doğuma alındım lavma yapmadınız dedim bu seferde geç kaldık dediler doğum anında tuvaletim geldi tuttum son ana kadar artık dayanamıcam tuvaletim vR dedim inanmadılar ıkınma hissi o tuvaletin olsa tutamazsın dediler var diyorum dedim ozaman yap dedi doktor dayanamadım yaptım mecbur azcık utanıyor insan ama yapcak birsey yok
yaseminkuzeyaysiii İlk doğumum 19 günüm var erken de gelebilir dedi doktor kızım olcak inşallah 🥰
Mrvtbn Benim de kızım olacak bitane ogluşum var iki yaşına gircek ardından doğum olcak nasipse. Benimde normal olacak . O sancı o heyecan sana onu dusundurmeyecek bile şuan rahat rahat ince eliyorsun heyecandan .😌 Allah’ım kolay doğumlar nasip etsin tüm Annelerimize 🌛♥️
yaseminkuzeyaysiii Allah razı olsun hepimizin yavrularına sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰 Normalde öyle bir düşüncem yoktu bir yerde okudum kafama bir takıldı kaldım orda 😁 bakalım gorcez neler Olcak herkes demiş normal biraz olsun rahatladım bugünlük 🥰 Hakkımızda hayırlısı olsun