Doğumuma az kaldı normal doğum olucak inşallah ama hep aklımda ya büyük tuvaletim gelirse diye panik oluyorum napmam lazım 😭
Normal doğumda büyük tuvalet gelmesi
Gidince zaten lavman yapıyorlar vakit olursa yoksa da zaten alışkın oldukları için sorun olmuyor yada yine de için rahat olsun diyorsan dut suyu çok iyi geliyor hergğn bir bardak içsen tüm bğırsak boşalıyor
Mrvtbn lavman yapıyorlar onlar muhakkak hiç aklına gelmesin bile yani öyle birşey olmuyor korkma afedersiniz ne küçük ne büyük WC olmadı bende zaten süreci aç susuz geçirdim lavman da yapılmıştı yinede
Mrvtbn cnm ben normal doğum yaptım ıkınma gelince tuvaletin gelir gibi olmuyor merak etme ister istemez biraz ihsal gibi geliyor fazla ıkınma dan ama çok fazla değil kişiden kişiye değişiyor da tabi birşey diyemem o yönde ama tuvaletin gelme ikinmasi gibi bir ıkınma değil merak etme
Zaten birşey de yedirmiyorlar sadece bir meyvesuyu tek vermislerdi ben aksam 10 da gitim hiç birşey vermediler ertesi gün öğlen doğum yaptim
Mrvtbn ilk oğlumda lavman yapılmasına rahmen çok fazla tuvalet yaptım 3 tane falan hasta önlüğü değiştirdim ama sancı vaktinde geldi hep çok fenaydım hem kusuyordum hem tuvaletim geliyordu istemsizce ben ağlıyordum utanmaktan hasta bakıcım ve ebem sagolsun bu çok normal sakın sıkma kendini yap diyordu ama çatala çıkınca öyle bir problem olmadı
Mrvtbn o düşünceyi kafanızdan atın bence zaten gidince lavman yapıyorlar benimde hep o aklımdaydı ya yaparsam diye ama lavman dan sonra gelmiyor artık ha tuvaletin gelse bile ebeler yapabilirsin diyorlar gayet normal bişey yani utanacak bisey yok ben yapmadım ama yanımda olan biri yapmıştı sanciniz falan gelirse az yada çok ağır biseyler yememeye özen gösterin tıka basada yemeyin dediğim gibi utanacak bisey yok 😊
Gggggbbbbbbeeeee Lavman yapılmasını bende isticem umarım o kadar vaktim olur benim de 🙏
Mrvtbn korkma gelince ebeler yap sakın sıkma kendini diyorlar bana ebenin biri olması gereken bu kızım utanma demişti sonrasındada ıslak mendil fln temizlemisti çok utandm ama beni rahatlattı normal doğumda çoğu annede oluyor bu dedi bebek baskı yapıyor illaki olcak
3babyannesy Sırf bunun için az yemek yemeye çalışıyorum şu son zamanlar 🥲
Mrvtbn lavman yaptılar bana☺️
Mrvtbn benim tuvaletim yoktu uzun süredir de açtım ama ıkınma esnasında yaptım biraz ama ebe direkt bezle sildi attı aslında benim dw umrumda değildi o an sadece bebeğimi sağ salim kucağıma almak istiyordum sen de bunları düşünme yoksa ıkınamazsın utanmaktan
Mrvtbn lavmal aldırıyolar zaten bağrsakları temizletiyolar dert etmeyin.
Gece birden suyum gelince normal doğum yaptım lavmana vakit yoktu ama tuvaletimi falan yapmadım doğumda sıkıntı yapmayın akışına bırakın
berceste5155 Haklısınız herkes ağrı çok olur mu diye düşünür bende bunu kafaya takmışım umarım o anda unuturum 🤲
Mrvtbn Rahat ol onlar önlemini alıyor çok istisna bı durum olursa da doğum kolay iş değil hiç kafana takma ilk değilsin sonda olmazsin belki benimde başıma gelir . Çocuğum sağlıkla dogsunda hiç orasını düşünemem
yaseminkuzeyaysiii Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum umarım üstesinden gelirim 🙏
zeynepaylaipek lavman ne demek canım