• Doğum
  • Normal doğumda büyük tuvalet gelmesi

Bana da yemek yedirdiler güç topla yemek gönderin dedi doktor sancım ağrım olmadı açılmam oluyordu bana lavma yapın doğuracam her an dedim daha var daha var diye diye yapmadılar doğuma alındım lavma yapmadınız dedim bu seferde geç kaldık dediler doğum anında tuvaletim geldi tuttum son ana kadar artık dayanamıcam tuvaletim vR dedim inanmadılar ıkınma hissi o tuvaletin olsa tutamazsın dediler var diyorum dedim ozaman yap dedi doktor dayanamadım yaptım mecbur azcık utanıyor insan ama yapcak birsey yok

Melekg Aman Allahım inşallah bana öyle bisey yapmazlar yarın nst günü ebeleri yakalayıp sormam lazım daha fazla korkmak istemiyorum 🥲

Mrvtbn onlar o kadar alışmış ki 2 saniye sonra unuttum sorun yok

Mrvtbn Benim de kızım olacak bitane ogluşum var iki yaşına gircek ardından doğum olcak nasipse. Benimde normal olacak . O sancı o heyecan sana onu dusundurmeyecek bile şuan rahat rahat ince eliyorsun heyecandan .😌 Allah’ım kolay doğumlar nasip etsin tüm Annelerimize 🌛♥️

yaseminkuzeyaysiii Allah razı olsun hepimizin yavrularına sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰 Normalde öyle bir düşüncem yoktu bir yerde okudum kafama bir takıldı kaldım orda 😁 bakalım gorcez neler Olcak herkes demiş normal biraz olsun rahatladım bugünlük 🥰 Hakkımızda hayırlısı olsun