• Gebelik
  • 35.hafta pazı olduk ve Karın sertleşmesi

1Gunes Vala benim 30 haftaliktan beri devam ediyo 34 oldum hala aynı ama sorun olduğunu düşünmüyorum olsaydı doktor zaten görür söylerdi

1Gunes al benden de o kadar 35 +1 olduk ama bazen aniden bi sertlesiyo bi tarafta inanilmaz can acıtıyor öyle böyle değil hareket edemiyorum bi 38 I görseydim bende 🙄

tubi94 evet çok şükür bebek hareketli vuruyor sürekli ama karnım tas gibi .

1Gunes benimdd sertlesiyo ve icime bir huzursuzluk geliyor 2 gün önce kontrolum vardi doktor suyumun azaldigini söyleedi ustune sertlesince tedirgin oluyorum ama genelde ayakta kaldigimda yoruldugumda oluyor

fndaaaaa nts şancı falan çıkmadı fakat çok sert karpuz gibi vallahi. Bende 34 den bu yana bakıyorum eşim de dokunuyor sert.

RABIAOZK aa zamanin da sağlıcakla kavuşursunuz inşallah bebeginize🙏 bizde su azalması yok ama sertleşme var bende anlamadım neden.

tubi94 bende anlamadigim için buraya sordum sertlik nedendir bilmiyorm

Leylabngll benim ki genelde uzun otururken yapıyor kasıklara acıyı ayakta sertleşiyor.

tubi94 rahim kendini doğuma hazırladığı için kısa süreli kasılmalar yapıyor ve karında sertleşme oluşuyor, 32den beri yaşıyorum 35+5 olduk oğluşumla, doktora sorduğumda böyle söylemişti

Zeynep117 anladım canım çok teşekkür ederim erken doğumun habercisi değil yani dimi zaman kısaldıkça insan herşeyden şüphe duyuyor.

tubi94 tabiki bir doktor kontrolünde fayda olur, kasılmalarına sancı eşlik ediyorsa ve düzenliyse hastaneye gitmek gerekir, Salı günü kontrolümde akşamları kasılmalarımın arttığını söyledim doktoruma , gece uyutmadığı zaman gel dedi 😂

Zeynep117 teşekkür ederim bende endiselendim açıkçası bu sebeple sorayim dedim.

tubi94 35+ da az bir zaman değil içini ferah tut sen sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah 🙏🏻

Zeynep117 ayyy çok şükür sancı yok şimdilik bazen belden vuruyor ama düzenli değil . Allah hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimize 🫶🏻

Benimde ilk hamileliğimde 30. Haftam da başlamıştı sertlikler toplanmalar yalancı sancı demişti doktorumuz 34. Haftamda 4-5 saat süren hareket edince olan batma hissi olmuştu sağ tarafımda acile gittim sancım çıkmıştı ve 2 cm açıklık. Sancı kesici serum taktılar. 37+0 da da suyum geldi doğum yaptım. Ama sancınız çıkmıyorsa normal bir durumdur

Seydaeskii evet 34 de nts yapıldı sancim yoktu bebekte çok fazla hareketliydi ama sertleşme var