Kıslaaarr☹
35.hafta pazı olduk ve Karın sertleşmesi
1Gunes
35+1 vallahi 32 dem beri durum aynı az az sancılarım cıkıyor ama benim baya karnım sert hayırlısıyla bir 37 görsem diyorum 🥲
Yaseminturan_ ay vallahi bende 37 38 i görsem diyorum çok şükür bisey kalmadı o haftalara da ama sertlestikce endişe ediyorum bende.
1Gunes al benden de o kadar 35 +1 olduk ama bazen aniden bi sertlesiyo bi tarafta inanilmaz can acıtıyor öyle böyle değil hareket edemiyorum bi 38 I görseydim bende 🙄
Leylabngll aynen bi de o var sertlesiyor sanki bacak eklemimi kastiriyor gibi acıtıyor
1Gunes rahmine vuruyo mu acısı rahimdeki kemiklerimi öyle acitiyo ki ayaktayken çıktı çıkacak sanıyorum 😊
Leylabngll benim ki genelde uzun otururken yapıyor kasıklara acıyı ayakta sertleşiyor.
tubi94 rahim kendini doğuma hazırladığı için kısa süreli kasılmalar yapıyor ve karında sertleşme oluşuyor, 32den beri yaşıyorum 35+5 olduk oğluşumla, doktora sorduğumda böyle söylemişti
tubi94 tabiki bir doktor kontrolünde fayda olur, kasılmalarına sancı eşlik ediyorsa ve düzenliyse hastaneye gitmek gerekir, Salı günü kontrolümde akşamları kasılmalarımın arttığını söyledim doktoruma , gece uyutmadığı zaman gel dedi 😂