• Gebelik
  • 35.hafta pazı olduk ve Karın sertleşmesi

tubi94 tabiki bir doktor kontrolünde fayda olur, kasılmalarına sancı eşlik ediyorsa ve düzenliyse hastaneye gitmek gerekir, Salı günü kontrolümde akşamları kasılmalarımın arttığını söyledim doktoruma , gece uyutmadığı zaman gel dedi 😂

Zeynep117 teşekkür ederim bende endiselendim açıkçası bu sebeple sorayim dedim.

tubi94 35+ da az bir zaman değil içini ferah tut sen sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah 🙏🏻

Zeynep117 ayyy çok şükür sancı yok şimdilik bazen belden vuruyor ama düzenli değil . Allah hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimize 🫶🏻

Benimde ilk hamileliğimde 30. Haftam da başlamıştı sertlikler toplanmalar yalancı sancı demişti doktorumuz 34. Haftamda 4-5 saat süren hareket edince olan batma hissi olmuştu sağ tarafımda acile gittim sancım çıkmıştı ve 2 cm açıklık. Sancı kesici serum taktılar. 37+0 da da suyum geldi doğum yaptım. Ama sancınız çıkmıyorsa normal bir durumdur

Seydaeskii evet 34 de nts yapıldı sancim yoktu bebekte çok fazla hareketliydi ama sertleşme var

Bende de çok oluyordu yürümemi bile engelliyordu. Ama doktorun seni en iyi şekilde yönlendirir. Hareket hissetmen önemli bir detay

Seydaeskii vallahi karpuz gibi yarın doktoruma bi yazayım bakalım ne dicek bebeğin hareketleri var ama karnım sert

İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın ♥️

1Gunes bizde bugün 36 olduk ama 33ten beri belki daha öncesinden beri var normal olduğunu söylüyor herkes 34te mat girmiştim gayet iyi demişti doktorum sanırım alan darlığından bebeler ne yapacağını şaşırıyor 😂

180720 vallahi benim bebe sürekli uyumaktan bi kendine gelemedi açıkçası 🤣 sertlesince de korkuyorum yani

1Gunes korkma annesi onun da stili bu demekki ağrınız sızınız olmadığı sürece problem yoktur kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım pozitif olalım 🙏🏼😂

180720 şimdi çıktım doktordan çok şükür sorun yok ama nts de çok fazla hareketli çıkıyor ondan sanırım bu hâlleri doktorda çok hareketli dedi maşallah

1Gunes maşallah bununla geçmiş olsun diyelim o zaman ☺️💕