tubi94 tabiki bir doktor kontrolünde fayda olur, kasılmalarına sancı eşlik ediyorsa ve düzenliyse hastaneye gitmek gerekir, Salı günü kontrolümde akşamları kasılmalarımın arttığını söyledim doktoruma , gece uyutmadığı zaman gel dedi 😂
35.hafta pazı olduk ve Karın sertleşmesi
tubi94 35+ da az bir zaman değil içini ferah tut sen sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah 🙏🏻
Benimde ilk hamileliğimde 30. Haftam da başlamıştı sertlikler toplanmalar yalancı sancı demişti doktorumuz 34. Haftamda 4-5 saat süren hareket edince olan batma hissi olmuştu sağ tarafımda acile gittim sancım çıkmıştı ve 2 cm açıklık. Sancı kesici serum taktılar. 37+0 da da suyum geldi doğum yaptım. Ama sancınız çıkmıyorsa normal bir durumdur
Seydaeskii evet 34 de nts yapıldı sancim yoktu bebekte çok fazla hareketliydi ama sertleşme var
Bende de çok oluyordu yürümemi bile engelliyordu. Ama doktorun seni en iyi şekilde yönlendirir. Hareket hissetmen önemli bir detay
Seydaeskii vallahi karpuz gibi yarın doktoruma bi yazayım bakalım ne dicek bebeğin hareketleri var ama karnım sert
İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın ♥️