1Gunes Kızlar 35 haftalık olduk fakat 34 den bu yana karin sertlesmem var 34dee nts de sancı çıkmadı sizce neden böyle oluyor ? Benim gibi olan var mı aranızda ?
Yaseminturan_ 1Gunes 35+1 vallahi 32 dem beri durum aynı az az sancılarım cıkıyor ama benim baya karnım sert hayırlısıyla bir 37 görsem diyorum 🥲
fndaaaaa 1Gunes Vala benim 30 haftaliktan beri devam ediyo 34 oldum hala aynı ama sorun olduğunu düşünmüyorum olsaydı doktor zaten görür söylerdi
Leylabngll 1Gunes al benden de o kadar 35 +1 olduk ama bazen aniden bi sertlesiyo bi tarafta inanilmaz can acıtıyor öyle böyle değil hareket edemiyorum bi 38 I görseydim bende 🙄
1Gunes Edafmo endişe etmeye başladım vallahi acaba çok hareket ediyorum ondan mi diye düşündüm ama yatsam da sert şu an ☹
1Gunes Yaseminturan_ ay vallahi bende 37 38 i görsem diyorum çok şükür bisey kalmadı o haftalara da ama sertlestikce endişe ediyorum bende.
tubi94 1Gunes aynı gidiyoruz canım 35+0 karnım sürekli sert ama bebek hareket ediyor o yüzden endişelenmemekte çalışıyorum bende
RABIAOZK 1Gunes benimdd sertlesiyo ve icime bir huzursuzluk geliyor 2 gün önce kontrolum vardi doktor suyumun azaldigini söyleedi ustune sertlesince tedirgin oluyorum ama genelde ayakta kaldigimda yoruldugumda oluyor
1Gunes fndaaaaa nts şancı falan çıkmadı fakat çok sert karpuz gibi vallahi. Bende 34 den bu yana bakıyorum eşim de dokunuyor sert.
Zeynep117 tubi94 rahim kendini doğuma hazırladığı için kısa süreli kasılmalar yapıyor ve karında sertleşme oluşuyor, 32den beri yaşıyorum 35+5 olduk oğluşumla, doktora sorduğumda böyle söylemişti
1Gunes RABIAOZK aa zamanin da sağlıcakla kavuşursunuz inşallah bebeginize🙏 bizde su azalması yok ama sertleşme var bende anlamadım neden.
Leylabngll 1Gunes rahmine vuruyo mu acısı rahimdeki kemiklerimi öyle acitiyo ki ayaktayken çıktı çıkacak sanıyorum 😊
tubi94 Zeynep117 anladım canım çok teşekkür ederim erken doğumun habercisi değil yani dimi zaman kısaldıkça insan herşeyden şüphe duyuyor.
Zeynep117 tubi94 tabiki bir doktor kontrolünde fayda olur, kasılmalarına sancı eşlik ediyorsa ve düzenliyse hastaneye gitmek gerekir, Salı günü kontrolümde akşamları kasılmalarımın arttığını söyledim doktoruma , gece uyutmadığı zaman gel dedi 😂
Zeynep117 tubi94 35+ da az bir zaman değil içini ferah tut sen sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah 🙏🏻