34 hafta ile devam ediyoruz) rahim agzi kisaligi ve pihtilasma sorunlariyla
Kaçıncı haftadasınız
hilalklkn 17+5 cinsiyetimiz erkek🧿 açlık, mide bulantısı, bel ağrıları ve bacak ağrıları var. Ki daha da sayarım. Balayı dediklerini daha tadamadım. Sanırım yok öyle bişey🥺
hilalklkn bizde 37+3 olduk şükürler olsun az kaldi kavuşmaya artık sağlıkla gelsin🤲🌸 oğluşum
hilalklkn 19+3 deyiz cinsiyeti erkek 🤭 heyecanla gün sayıyorum ama bir taraftan da annelik düşüncesi beni nedense çok boğuyor çünkü çok çabuk sıkılabiliyorum bilemiyorum 😔 evladima çok iyi anne olmak istiyorum ama olamama korkusu da var 😐
Bende 12 haftaya girdim iki gündür aşırı sağ kasık ağrım var buna iyi gelecek birşey biliyor musunuz ağrıyı hafifletecek
Vusaleeee çok geçmiş olsun benimde rahim ağzı kısalığı sorunum var 😔 30. Haftadayız. Bende rahim ağzı kısalığı var diye sürekli yatıyordum doktorum uyardı çok uzun süre yatma kan pıhtılaşmasi olur sıkıntı yaşarsın hareket et biraz yatmanın rahim ağzı kısalığıni etkilediği gibi çalışma yok dedi. Sizde çok dinlendiginiz için mi oldu acaba pıhtı
pamukprensesss bende ilk aylardan beri hep yatıyordum ilki düşük olduğu için. 15 haftalıkken sürekli kanamam olduğu için hastaneye gittim acil serklaj dediler. Ameliyattan çıktıktan sonra doktorum eşime yattığı zaman kaslar gevşediği için daha çok açılma oldu demiş.
Serap05 onu bilmiyorum gen falan azeriyimde ben amna tromboass kullaniyordum simdide iynrye gectik kleksan
Koyuncu aaa bunu duymamıştım olabilir. Bana bir doktor ayakta kalma yat dinlen dedi bir hafta full yattım ilaçlar falan yine de rahim ağzı kısalmışti bir etkisi olmadı ama yine de yatiyim diyordum. Başka bir doktora gidiyorum şimdi o da fazla yatma kan pıhtı atar dedi kime inansam bilemedim benimde ilk gebeliğim korkuyorum
hilalklkn 22+3 kızım olacak sabah kusmaları yakamı bırakmıyor🙈
37+5 ile bir prenses bekliyoruz bizde 🤲❤️
hilalklkn 33+0 kızımla😍
24+1 olduk bizde kızımla