Eldgrn maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍

hilalklkn 17+5 cinsiyetimiz erkek🧿 açlık, mide bulantısı, bel ağrıları ve bacak ağrıları var. Ki daha da sayarım. Balayı dediklerini daha tadamadım. Sanırım yok öyle bişey🥺

hilalklkn 22+1 bal kızımla yorgunluk bel ağrısı bacak ağrıları ev değiştirme telaşı var dün detaylıdan çıktık herşey yolunda gidiyo şükür 🧿❤🤰🏻

hilalklkn 19+3 deyiz cinsiyeti erkek 🤭 heyecanla gün sayıyorum ama bir taraftan da annelik düşüncesi beni nedense çok boğuyor çünkü çok çabuk sıkılabiliyorum bilemiyorum 😔 evladima çok iyi anne olmak istiyorum ama olamama korkusu da var 😐

Bende 12 haftaya girdim iki gündür aşırı sağ kasık ağrım var buna iyi gelecek birşey biliyor musunuz ağrıyı hafifletecek

hilalklkn şükür biraz iyi biraz kötü gidiyor 🤰🥰yavaş yavaş büyümeye çalışıyoruz zaman şimdiden geçmek bilmiyor 🤷sizlerindemi öle

Vusaleeee çok geçmiş olsun benimde rahim ağzı kısalığı sorunum var 😔 30. Haftadayız. Bende rahim ağzı kısalığı var diye sürekli yatıyordum doktorum uyardı çok uzun süre yatma kan pıhtılaşmasi olur sıkıntı yaşarsın hareket et biraz yatmanın rahim ağzı kısalığıni etkilediği gibi çalışma yok dedi. Sizde çok dinlendiginiz için mi oldu acaba pıhtı

pamukprensesss bende ilk aylardan beri hep yatıyordum ilki düşük olduğu için. 15 haftalıkken sürekli kanamam olduğu için hastaneye gittim acil serklaj dediler. Ameliyattan çıktıktan sonra doktorum eşime yattığı zaman kaslar gevşediği için daha çok açılma oldu demiş.

Vusaleeee acaba kaç gende var benimde iki gende var dört binlik iğne oksapar kullanıyorum yüzlük aspirin