Merii-1 korunmuyormuydun kuzum bebişinde çok küçükmüş ama kötü olma Vardır rabbimin bir bildiği İkisi beraber büyür bişey olmaz rabbim gücünü verir
Kızlar testime bakarmısınızz
Merii-1 oo baya baya ben burdayim diyo😅ay ben iki yıldır istiyom olmuyo isyemeyene oluyo hayırlısı buymuş demekki canım yapacak bi şey yok hakkında hayırlısı olsun🙏
Merii-1 evet canım aşırı koyu ben kendimde. Görmedim bu kadar koyuyu ama belki yanlışlık vardır rabbim gönlüne göre versin sakin ol yarın kan ver
Merii-1 Aa şimdi baktm evet cnm bu bildiğin pozitif korunuyor muydunuz peki
guzelanne01_
Geri çekilme vs vs de doğumdan sonra zaten hiç olmamıştı diyebilirim yeni yeni oldu o da tam tutmuş demekki bu kadar hızlı beklemiyordum, eşim diğer türlü yöntemlerle korunmamı istemedi ilaç vs spiral ne dediysem dinletemedim, kendisi de diyor üstesinden geliriz istememezlik de yapmıyor, ama ben istemiyordum
Merii-1 baya belirgin canım benim de 11.5 aylık oğlum var bugün öğrendim silik bir çizgi ile son adet tarihin nedir
Minikmucizelere vallahi inan gönlümce diliyorum rabbim senin de yüzüne gülsün inşallah evet çevremde de çok isteyen , herşey boş rabbim ol derse oluyormuş, darısı sana inşallah
guzelanne01_ öyle yapacağım :)
yesillimonn ekstra bir yöntem uygulamadım zaten yeni yeni başlamıştı ilişki vs çok hızlı oldu yaa
sehrengiz_8 22 Aralık bu da öyleydi ya bıraktım bir iki saat tekrar buraya atmak için baktım ki koyulaşmış iyice
Merii-1 canım asla doğru bir yöntem değil ki doğum yapmış birisin hamile kalma şansın daha fazla üzülme ama haklısın bebeğin küçük ama Allah yardım eder Bak benim kızım 12 yaşında 18 haftalığım ben de bu sefer diyorm kızımın derdi sorunu ayrı yeni doğan bebeğin ayrı olacak banada zor sanada zor yani Ama Allah yardım ediyor
Merii-1 aramızda dört gün var benimki de 26 Aralık
guzelanne01_ evet haklısın ben dedim dinletemedim ki eşime, nasıl söylicem şimdi aileme birde gurbet de tek yaşıyoruz ilk bebeğim de memlekette doğum yaptım annem geldi 3 ay kaldı sağolsun geri gitti kadına şimdi dicem tekrar gel allahtan gelene birşey de yapamam ki senin dediğin gibi vardır bir bildiği inşallah
sehrengiz_8 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk
Merii-1 kesin 🙈 %100 maalesef keşke tedbirli olsaydınız bebeğiniz küçükmüş.
Elifgoktug1 öyle evet, hayatta keşke kelimesi olmasaydı ne güzel olurdu işte:)))
Merii-1 üzülme o doğana o buyur bundada vardır bir hayır.
- Düzenlendi
Merii-1 inşallah canım Allah razı olsun🙏❤️sende üzülme o zamana diğeri büyür belkide hiç zorluk cekmezsin bile zamana bırak biraz
Hakkında hayırlısı olur inşallah 🙏