Merii-1 Resim goremiyorum ama silik ve sonra dan daha da netlesen bir test pozitiftir hakkinda hayirlisi olsun.

yesillimonn teşekkür ederim yanıtına evet kendimi inandırmak istemedim sonradan baktım daha net oldu bayağı fark etmiş:((

Merii-1 korunmuyormuydun kuzum bebişinde çok küçükmüş ama kötü olma Vardır rabbimin bir bildiği İkisi beraber büyür bişey olmaz rabbim gücünü verir

Merii-1 oo baya baya ben burdayim diyo😅ay ben iki yıldır istiyom olmuyo isyemeyene oluyo hayırlısı buymuş demekki canım yapacak bi şey yok hakkında hayırlısı olsun🙏

Merii-1 evet canım aşırı koyu ben kendimde. Görmedim bu kadar koyuyu ama belki yanlışlık vardır rabbim gönlüne göre versin sakin ol yarın kan ver

guzelanne01_
            Geri çekilme vs vs de doğumdan sonra zaten hiç olmamıştı diyebilirim yeni yeni oldu o da tam tutmuş demekki bu kadar hızlı beklemiyordum, eşim diğer türlü yöntemlerle korunmamı istemedi ilaç vs spiral ne dediysem dinletemedim, kendisi de diyor üstesinden geliriz istememezlik de yapmıyor, ama ben istemiyordum

Merii-1 baya belirgin canım benim de 11.5 aylık oğlum var bugün öğrendim silik bir çizgi ile son adet tarihin nedir

Minikmucizelere vallahi inan gönlümce diliyorum rabbim senin de yüzüne gülsün inşallah evet çevremde de çok isteyen , herşey boş rabbim ol derse oluyormuş, darısı sana inşallah

yesillimonn ekstra bir yöntem uygulamadım zaten yeni yeni başlamıştı ilişki vs çok hızlı oldu yaa

sehrengiz_8 22 Aralık bu da öyleydi ya bıraktım bir iki saat tekrar buraya atmak için baktım ki koyulaşmış iyice

Merii-1 canım asla doğru bir yöntem değil ki doğum yapmış birisin hamile kalma şansın daha fazla üzülme ama haklısın bebeğin küçük ama Allah yardım eder Bak benim kızım 12 yaşında 18 haftalığım ben de bu sefer diyorm kızımın derdi sorunu ayrı yeni doğan bebeğin ayrı olacak banada zor sanada zor yani Ama Allah yardım ediyor

guzelanne01_ evet haklısın ben dedim dinletemedim ki eşime, nasıl söylicem şimdi aileme birde gurbet de tek yaşıyoruz ilk bebeğim de memlekette doğum yaptım annem geldi 3 ay kaldı sağolsun geri gitti kadına şimdi dicem tekrar gel allahtan gelene birşey de yapamam ki senin dediğin gibi vardır bir bildiği inşallah