• Doğum
  • Doğuruyorummm 🙏🏼😂😂

Evet daha akşam saatlerinde ne zaman doğacak belirti yok derken gece yarısı suyumun gelmesiyle şimdi hastaneye yatış yaptık arkadaşlar. İnşallah bende burdaki anneler gibi bir avazda hop diye doğururum🙏🏼🙏🏼

Tugcelb Allah yardımcınız olsun , çok güzel ve sorunsuz bir doğum olsun sağlıkla kucağınıza alın. Çabuk iyileşip evinize dönün:) 🤲🏻😊

Masallah canım kaç haftalık

Tugcelb Amin bu mübarek geceler hürmetine Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun, kolay bir Doğum nasip etsin yavrunuzu sağlıkla alın kucağınıza. Bizler içinde dua edin Doğum anında yapılan dualar kabul olur 🤲🏻🥰💗

Duygu_ck amin teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel bir hikayesi olur🥰🥰

Buse-ozdmr amin inşallah hepimiz bir avazda sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏🏼🥰

Fevehan amin inşallah bütün annelerin doğumu su gibi geçer sonunda mutlu sağlıklı kavuşmalar olur🙏🏼🙏🏼

Tugcelb ayy çok sancılı mı suni ya bende 38+5 im korkuyorum hala sancım yok bişeym yok :) merak ediyorum benımle de tecrübelerini paylasırmısın nasıl oldu

Hsee benim suyum geldiği için hastaneye yatışım yapıldı 4 cm açıklıkla, suyum gelmeseydi evde olmak istiyordum ama kısmet olmadı. Normal sancının nasıl birşey olduğunu tam bilmiyorum yani sancılarım geliyordu ama yeterli değildi o yüzden doğumu hızlandırmak için suni takıldı. Açıkçası biraz zorladı. Gece 4 gibi yatışım yapıldı sabah 10 gibi suni takıldı 14.48te doğumum gerçekleşti, yavrum kucağımdaydı🥰🥰

• Hsee bunu yanıtladı.

Tugcelb masallah allah analı babalı büyütsün inşallah kacıncı haftadaydın canım nişanın gelmişmiydi