• Doğum
  • Doğuruyorummm 🙏🏼😂😂

Buse-ozdmr amin inşallah hepimiz bir avazda sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏🏼🥰

Fevehan amin inşallah bütün annelerin doğumu su gibi geçer sonunda mutlu sağlıklı kavuşmalar olur🙏🏼🙏🏼

Tugcelb ayy çok sancılı mı suni ya bende 38+5 im korkuyorum hala sancım yok bişeym yok :) merak ediyorum benımle de tecrübelerini paylasırmısın nasıl oldu

Hsee benim suyum geldiği için hastaneye yatışım yapıldı 4 cm açıklıkla, suyum gelmeseydi evde olmak istiyordum ama kısmet olmadı. Normal sancının nasıl birşey olduğunu tam bilmiyorum yani sancılarım geliyordu ama yeterli değildi o yüzden doğumu hızlandırmak için suni takıldı. Açıkçası biraz zorladı. Gece 4 gibi yatışım yapıldı sabah 10 gibi suni takıldı 14.48te doğumum gerçekleşti, yavrum kucağımdaydı🥰🥰

• Hsee bunu yanıtladı.

Tugcelb masallah allah analı babalı büyütsün inşallah kacıncı haftadaydın canım nişanın gelmişmiydi

Hsee 38+4te nişanım gelmişti canım tam 39da ise doğumum gerçekleşti. İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Süreç zor olsada gerçekten diğer annelerinde dediği gibi kucağınıza alınca acılar geçiyor

• Hsee bunu yanıtladı.
        • Hsee bunu beğendi.