• Gebelik
  • 38 den sonra bebek döner miii

Kızlar bebeğim 25. Haftadan beri baş aşağıydı . 1 hafta öncede öyleydi ama bugün gittim makat 😂 sizce döner mi ? Hiç şahit oldunuz mu

1 tane normal doğumum var bu arada . İlkinde hiç böyle bişey yaşamadım

YavruskaAnnesiii valla geçen hafta bile baş aşağıydı daha hiç ihtimal vermezdim büyük bir şok yaşadım 😂
    Hayır yani ilk kızımda mesela 25. Haftalardan 40 a kadar hep baş aşağıydı . İkinci kızım beni şokk ettii

EmineDefneGokce 38’ e giriyorum. Hiç baş aşağı olmadı. Doktorumda artık yeri de dar zor dönmesi dedi sezeryana karar verdik. Zamanınd annemin de böylemiş hiç dönmemişim zorunlu sezeryan olmuş :/

EmineDefneGokce dönebilir bence hiç belli olmaz canım. Benim de suyum fazla olduğu için bebeğim sabit bir noktada duramıyor hep hareket halinde. Su normal seviyesine gelir de doğum kanalına girer inşallah diye dua ediyorum :( yoksa sezeryan yolu görünüyor bana da..

civcivim0 ya canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben her iki doğumdan da korkuyorum ama düşündüm de galiba normal yapsam 3 yaşındaki kızımla da rahat ilgilenirim diye düşünüyorum 😞

ceren8 benim bebiş minyon canım . Yani doktor 3 kilo ölçtü ama diğer ölçümleri biraz geride olduğu için usg hatası olabilir bebeğin 2700-2900 arası dedi . Minyon bebek diye dönme ihtimali artar mı diye düşünüyorum işte bakalım😍