Mhrbn44_ anladım canım bebeğim öyle çok kilolu bebiş değil minyon
Sence etkisi olur mu dönmesine
38 den sonra bebek döner miii
Uppp
- Düzenlendi
En korktuğum şey benim🤭
İnşallah benimki hala baş geliştir.🙏🏻
Ama son ana kadar da dönen varmış🌺
YavruskaAnnesiii valla geçen hafta bile baş aşağıydı daha hiç ihtimal vermezdim büyük bir şok yaşadım 😂
Hayır yani ilk kızımda mesela 25. Haftalardan 40 a kadar hep baş aşağıydı . İkinci kızım beni şokk ettii
EmineDefneGokce ikiniz icinde en hayirlisi olsun canim sıkma canini döner inşallah
EmineDefneGokce 38’ e giriyorum. Hiç baş aşağı olmadı. Doktorumda artık yeri de dar zor dönmesi dedi sezeryana karar verdik. Zamanınd annemin de böylemiş hiç dönmemişim zorunlu sezeryan olmuş :/
Mhrbn44_ sağol kuzum ☺️
EmineDefneGokce dönebilir bence hiç belli olmaz canım. Benim de suyum fazla olduğu için bebeğim sabit bir noktada duramıyor hep hareket halinde. Su normal seviyesine gelir de doğum kanalına girer inşallah diye dua ediyorum :( yoksa sezeryan yolu görünüyor bana da..
Cherry95 anladım canım bakalım haftaya kadar ne olacak 🥰
civcivim0 ya canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben her iki doğumdan da korkuyorum ama düşündüm de galiba normal yapsam 3 yaşındaki kızımla da rahat ilgilenirim diye düşünüyorum 😞
EmineDefneGokce senin ve bebişin için hangisi sağlıklıysa öyle olsun canım inşallah 🙏🥰
civcivim0 oy amin ❤️❤️❤️
EmineDefneGokce benim döndü fakat kilodan kaynaklı kanala giremiyor😬
ceren8 benim bebiş minyon canım . Yani doktor 3 kilo ölçtü ama diğer ölçümleri biraz geride olduğu için usg hatası olabilir bebeğin 2700-2900 arası dedi . Minyon bebek diye dönme ihtimali artar mı diye düşünüyorum işte bakalım😍
Sizinle aynı durumdayım bugün 37+4 dönmemiş hala doktor haftaya pazartesi sezeryan olur dedi
EmineDefneGokce inşallah döner benimki 4.100gr sezeryan olacağım çarşamba günü inşallah
ceren8 oy sağlıkla gelsin 😍
Yenianneeee hadi ya. Bebiş minyon mu peki
Minyon bemişler dönebiliyormuş
EmineDefneGokce son haftalarda bile dönen olabiliyormuş çok duydum inşallah dönecektir minnak
hayalperest2310 hayırlısı canım inşallah 🥰