hayalperest2310 EmineDefneGokce son haftalarda bile dönen olabiliyormuş çok duydum inşallah dönecektir minnak
Halimedincdmrl EmineDefneGokce benim 20 haftadan beri ters hiç dönmedi 39+1 olduk hala ters doktor büyük ihtimalle dönmez dedi ama yine de bekleyelim dedi. Bekliyoruz
Halimedincdmrl EmineDefneGokce ona şaşırdım baş aşağı olan bebek sonra dönmüş demekki dönebiliyorlar. Benim bebeğim de kilolu değil 39. hafta ama 3 kilo, doktor 36. haftada artık dönmez demişti sizinki dönmüş inşallah yine döner de baş aşağı olur.
Halimedincdmrl EmineDefneGokce Bu arada benim ilk bebek olduğu için dönmez diyorlar hatta doktoruma dedim dönme ihtimali vardır belki diye gülmüştü ikinci gebeliğin olsa bende dönme ihtimali var derdim dedi. O yüzden sizinkinin dönme ihtimali halen var bence
Halimedincdmrl EmineDefneGokce hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim güzel doğumlar nasip etsin 🥰 bebişler sağlıklı olsun da
EmineDefneGokce Halimedincdmrl hadi inşallah canım. Gerçekten diretmiyorum sadece hayırlısını istiyorum allahtan 😍