EmineDefneGokce Kızlar bebeğim 25. Haftadan beri baş aşağıydı . 1 hafta öncede öyleydi ama bugün gittim makat 😂 sizce döner mi ? Hiç şahit oldunuz mu 1 tane normal doğumum var bu arada . İlkinde hiç böyle bişey yaşamadım
Mhrbn44_ EmineDefneGokce canim dönebilir ama cok küçük bir ihtimaldir çünkü artik cok buyudukleri icin zor hareket ediyor bebekler
Cherry95 EmineDefneGokce 38’ e giriyorum. Hiç baş aşağı olmadı. Doktorumda artık yeri de dar zor dönmesi dedi sezeryana karar verdik. Zamanınd annemin de böylemiş hiç dönmemişim zorunlu sezeryan olmuş :/
civcivim0 EmineDefneGokce dönebilir bence hiç belli olmaz canım. Benim de suyum fazla olduğu için bebeğim sabit bir noktada duramıyor hep hareket halinde. Su normal seviyesine gelir de doğum kanalına girer inşallah diye dua ediyorum :( yoksa sezeryan yolu görünüyor bana da..
hulyaakgn34- Yaaa en korktuğum şey benim de bi normalim var bu 2. ya makat geliş olursa diye korkuyorum inşallah döner seninde canım 🙏
EmineDefneGokce Mhrbn44_ anladım canım bebeğim öyle çok kilolu bebiş değil minyon Sence etkisi olur mu dönmesine
YavruskaAnnesiii En korktuğum şey benim🤭 İnşallah benimki hala baş geliştir.🙏🏻 Ama son ana kadar da dönen varmış🌺
EmineDefneGokce YavruskaAnnesiii valla geçen hafta bile baş aşağıydı daha hiç ihtimal vermezdim büyük bir şok yaşadım 😂 Hayır yani ilk kızımda mesela 25. Haftalardan 40 a kadar hep baş aşağıydı . İkinci kızım beni şokk ettii
EmineDefneGokce civcivim0 ya canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben her iki doğumdan da korkuyorum ama düşündüm de galiba normal yapsam 3 yaşındaki kızımla da rahat ilgilenirim diye düşünüyorum 😞
EmineDefneGokce ceren8 benim bebiş minyon canım . Yani doktor 3 kilo ölçtü ama diğer ölçümleri biraz geride olduğu için usg hatası olabilir bebeğin 2700-2900 arası dedi . Minyon bebek diye dönme ihtimali artar mı diye düşünüyorum işte bakalım😍
Yenianneeee Sizinle aynı durumdayım bugün 37+4 dönmemiş hala doktor haftaya pazartesi sezeryan olur dedi