Yaseminturan_ amin inşallah canım bu kadar belirtiler var ama bugün yaptığım testte çıkmadı anlamadım
Gebelik var mı
Merveee_56 göğüslerimde dolgunluk haricinde bişey yok şuam benim nolcak bilmiyorum var mı onuda bilmiyorum belkide boşa hevesleniyoruö
Teslimenursevil bende senin gibiydim o kadar ümidimi kesmiştim ki eşim sonucu almaya gitti o sırada bende rahim filmi için hastane bakıyordum stres yapma inşallah vardir
Benim adetim 4 gün geçmişti ve sağ kasıgım aşırı agrıyordu o şekilde gidip kan verdiğimde 1075 beta ile öğrenmiştim inşAllah vardır 🙏
Senemkaya64 E nabız indiriyorsun bilgilerini giriyorsun e nabız hesabın yoksa E devlet ile giriş yapıp tahlil sonuçlarına bakıyorsun canım
CeydaST referans dışı deyince korktum teşekkür ederim cuma günü hastaneye gideceğim zaten içimdeki o tedirginlik dinmiş oldu
Teslimenursevil aşko şimdiye çıkmış olması lazım Bi bak🤷🥵
piiremsesinannesiii olma olma sıkıntılı bir durum değil, bebiş olduğundan öyle 💞
Teslimenursevil kimyasal gebelik olabilir her gun koyulasma olmuyosa sayet ve sonraki gunlerde cikmadiysa malesef kimyasal olabilir
Teslimenursevil kız çıkmadı mı uyanda bak bi 🌚🌚
Oznur_ece65 0.64 hamile değilim olmadı
CeydaST hamile değilim 0.64 sonuc
Teslimenursevil ben beta 127 le öğrendim hamile olduğumu
Teslimenursevil Hayırlısı olsun kuzum sana duamı eksik etmeyeceğim en kısa zamanda haberini alacağız inşallah.. Bu çatlatma iğnesini kullanıp tutmayan çok insan var hepsi 3 denemede tutmuş valla
Teslimenursevil hadi ya 😔 inşallah sonraki ay olur kuzum
Oznur_ece65 regl olmadım hala 3. Gün bıgün niye olmadım acaba diyorum zaten ilaçla oluyodum olmam gerekiyo
Teslimenursevil degeriniz yukselmis ama geri dusmus kimyasal gecirdiniz sanırım sonraki aya kalırsıniz insallah kimyasal sonrasi hemen gebe kalan cok kisi var
Teslimenursevil kimyasalda gecikme oluyo zaten ilk gun cok kanamada olabiliyo