Teslimenursevil bende senin gibiydim o kadar ümidimi kesmiştim ki eşim sonucu almaya gitti o sırada bende rahim filmi için hastane bakıyordum stres yapma inşallah vardir

Benim adetim 4 gün geçmişti ve sağ kasıgım aşırı agrıyordu o şekilde gidip kan verdiğimde 1075 beta ile öğrenmiştim inşAllah vardır 🙏

Senemkaya64 E nabız indiriyorsun bilgilerini giriyorsun e nabız hesabın yoksa E devlet ile giriş yapıp tahlil sonuçlarına bakıyorsun canım

CeydaST referans dışı deyince korktum teşekkür ederim cuma günü hastaneye gideceğim zaten içimdeki o tedirginlik dinmiş oldu

Teslimenursevil kimyasal gebelik olabilir her gun koyulasma olmuyosa sayet ve sonraki gunlerde cikmadiysa malesef kimyasal olabilir

Teslimenursevil Hayırlısı olsun kuzum sana duamı eksik etmeyeceğim en kısa zamanda haberini alacağız inşallah.. Bu çatlatma iğnesini kullanıp tutmayan çok insan var hepsi 3 denemede tutmuş valla

Teslimenursevil degeriniz yukselmis ama geri dusmus kimyasal gecirdiniz sanırım sonraki aya kalırsıniz insallah kimyasal sonrasi hemen gebe kalan cok kisi var