Adetim gecikti 2 gün yaptığım testlerde çok silik çıkıyor normal mi çok silik çıkması
Gebelik var mı
Teslimenursevil kan testi ver canım net belli olur belki geç döllenmedir ondan silik çıkıyordur
Teslimenursevil fotoğraf varmı canım
Ginger_ verdim bugün bakalım
Benimde testte bu şekildeydi ertesi gün kan testi verdim pozitif çıktı 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim
Teslimenursevil benimde böyleydi canım inşllah sende güzel haberler alırsın 🌸
Dilara_yener çatlatma iğnesi oldum bu testlerde 12-13-14. Gün testlerim
Sena00 inşallah bakalım
Teslimenursevil benimde böyleydi ama kaldığı için biraz daha belirgin oldu ilk yaptığımda sizinki gibiydi
Teslimenursevil mutlaka bilgilendir bizi umarım hayırlı haberle gelirsin
Sena00 benimde biraz daha silikti durumca bi tık daha belirginleşmiş ama olmasa hepsindede belli olmaz diyorum bilmiyorum
Oznur_ece65 verirm tabi🙏🏻
Teslimenursevil çıktı mı sonucun
Oznur_ece65 yarın çıkıvak
- Düzenlendi
Teslimenursevil E nabızdan bakabilirsin Arada bir kontrol et
Oznur_ece65 bakıyorum canım şimdi test yaptım ama böyle varla yok arasında yükselmesi gerekmiyo mu günden güne anlamıyorum kafam çok karıştı
Benim de böyle çıkmıştı halusünayson görüyorum sandım . Kan verdim ertesi gün , betam yüksek çıktı .
Doktorum çok çok yeni olduğu için yok denecek kadar az bir çizgi çıktığını söyledi . 4 gün sonra tekrar test yaptım bayağı kıpkırmızı çıkmıştı . Aynı gün tekrar kan verdim beta uçmuştu
Teslimenursevil gözünüz aydın. benim de 1 gün kala böyle çıkmıştı. bi de kan verin tescillensin
Teslimenursevil 1 güne yükselmiyor canım 4 5 gün sonra yap daha belirgin çıkar