En son testte baya belirgin çizhi 5 dakika içinde çıktıysa hamilesin canm :) sonuç çıkınca haber edermsn :)
Gebelik var mı
Teslimenursevil ikinci bebek mi sizin
Teslimenursevil Çatlama iğnesinden dolayı pozitif çıkıyor olabilir
Masal12345 hayır ilk olucak
KumsAlyaa ya pardonda anlamıyomusunz 12-13-14. Günlerin testi onlar iğne etkisi kalmıyo o zamana
Teslimenursevil canim ben çatlatma ignesiyle gebe kaldım iğneden 14 gün sonra kan verdim 104.2 çıkmıştı sonucum varsa belli olur kan tahlilinde belirtin var mı şuan
Oznur_ece65 ara değer yani gebe olmayanda olması gereken değer 0 ile 5 arası. Sen gebesin ve referans değer aralığından yüksek çıktığı için değerin öyle yazıyor sıkıntı yok yani
Merveee_56 belirtim reglim 2 gün gecikti hafif bel ağrısı akıntım fazlasıyla var kasık ağrım böyle adet olucakmışım givi
Teslimenursevil ayyy en alta kadar indim daha çıkmamış valla ben de merak ettim hadi inşallah vardır
CeydaST çıkınça hepinizi etiketliycem bu posta🙏🏻
Teslimenursevil
Bem ikinci gebeliğimi yani suan aynen böyle silik çizgi ile öğrendim var gibi görünüyor rabbim gönlünüze göre versin🌸
Teslimenursevil benim belirilerle aynı gibi ben gogudlerimden anlamıştım gebe olduğumu şuan 13+1 rabbim hayırlı bir şekilde nasıp eder inşallah canim
Oznur_ece65 onu nasıl bakabiliriz ne yazıyor acaba canım
Yaseminturan_ amin inşallah canım bu kadar belirtiler var ama bugün yaptığım testte çıkmadı anlamadım
Merveee_56 göğüslerimde dolgunluk haricinde bişey yok şuam benim nolcak bilmiyorum var mı onuda bilmiyorum belkide boşa hevesleniyoruö
Teslimenursevil bende senin gibiydim o kadar ümidimi kesmiştim ki eşim sonucu almaya gitti o sırada bende rahim filmi için hastane bakıyordum stres yapma inşallah vardir
Benim adetim 4 gün geçmişti ve sağ kasıgım aşırı agrıyordu o şekilde gidip kan verdiğimde 1075 beta ile öğrenmiştim inşAllah vardır 🙏
Senemkaya64 E nabız indiriyorsun bilgilerini giriyorsun e nabız hesabın yoksa E devlet ile giriş yapıp tahlil sonuçlarına bakıyorsun canım
CeydaST referans dışı deyince korktum teşekkür ederim cuma günü hastaneye gideceğim zaten içimdeki o tedirginlik dinmiş oldu