__İyi geceler hanımlar perinotolojiye randevu bakıyorum devlette bulamadım İstanbul Avrupa yakasında özelde yaptıran var mı fiyat ve memnuniyet paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🧡

Zynec25 canım ben anadolu yakasında bir yer buldum asırı memnun kaldı gidebilirsen önereyim devlette zaten o bölğm yok

Bende randevu almak istiyorum yok özelller çok pahalı bana da yardımcı olur musunuz

Uygun bir yer var mı 🤔

Zynec25 kagithanede fehmi yaziciogluna gittim ozel ofisi var klinik gibi aralikta gittik 900₺ ydi suan nekadar hic bilmiyorum

Hsee nasıl yok var senin haberin yok önce kadın doğum doktoruna görün kayıt açsın o yönlendiriyor bnm gebelik kolestazi şüphesi vardı ger yerim yara bere olmustu kasintidan acile gittim 1 günlük yatis verdi dedi sabah perinotoloji doktoru gorecek gittim göründüm kan testi istedi onuda ozeller yapiomus yaptim 10 gun sonra sonuç çıktı gebelik kolestazi olmusum 1 hafta içinde dogum yaptim bebegin suyu azalmisti

Prof. Recep has çapanın profu özel yeri var 2.200

Zynec25 daha yeni Prof.Dr.Aytül Çorbacıoğlu’na gittim. Mecidiyeköyde özel muayenehanesi var. Tatlı bi kadın hızlıca hallettik detaylı ultrasonu. Ücreti nakit 1150₺

nur34_ ben 5 ocakta gittim yılbaşından önce aldığım için gününü 900 verdim bi arkadaş aradı geçen hafta 1000 demiş aynen 100 tl artmış sadece

Zynec25 merhabalar benim doktorum fehmi yazici oglu 1000 lira muayne cok ilgili cok cok tatlis bi doktor tavsiye ederim