Zynec25 ahmet gül 2000 tl çok memnunum
Perinotoloji
Bende randevu almak istiyorum yok özelller çok pahalı bana da yardımcı olur musunuz
Uygun bir yer var mı 🤔
Hsee nasıl yok var senin haberin yok önce kadın doğum doktoruna görün kayıt açsın o yönlendiriyor bnm gebelik kolestazi şüphesi vardı ger yerim yara bere olmustu kasintidan acile gittim 1 günlük yatis verdi dedi sabah perinotoloji doktoru gorecek gittim göründüm kan testi istedi onuda ozeller yapiomus yaptim 10 gun sonra sonuç çıktı gebelik kolestazi olmusum 1 hafta içinde dogum yaptim bebegin suyu azalmisti
nur34_ şuan 1000 olmuş fehmi bey
Prof. Recep has çapanın profu özel yeri var 2.200
meva_asil_moms sordunmu hic 1000₺ olmussa hicbisey valla 100 lira glmis uzerine
nur34_ ben 5 ocakta gittim yılbaşından önce aldığım için gününü 900 verdim bi arkadaş aradı geçen hafta 1000 demiş aynen 100 tl artmış sadece
meva_asil_moms hi oda iyimis canim memnun kaldinmi fehmi beyden
Zynec25 devlet için önce kadın doğuma o seni yönlendiriyor bende İstanbul Çayırbaşı Şişli Etfal’de yaptırdım bu şekilde
Zynec25 merhabalar benim doktorum fehmi yazici oglu 1000 lira muayne cok ilgili cok cok tatlis bi doktor tavsiye ederim
Siz bilirsiniz tabii ki ancak devlet hastaneleri de yapıyor ve gayet memnun kişiler bu konuda , öncelikle kadın doğuma randevu alın kontrol günü doktorunuz kendisi söyler ikili taramayı zaten , eğer söylemezse siz söylersiniz o kayıt açmış olur . Daha sonra perinatoloji bölümüne gidip gün alabilirsinşz veya aynı gün de bakabilirler