Kızlar doktorum türk kahvesini yasakladı ama vazgeçemiyorum kahveden sizce de çok zararlı mı 😒
Türk kahvesiii ?
Ben kahve aşığıydım ama artık haftada bir Nadire’n içiyorum özellikle misafirim geldiyse 😊doktor bana yasak demedi hiç birşeyi .
Mirza Türk kahvesi zararlı değişik ben her gün içmeye çalışıyorum benım doktorum daha çok iç çocuk Zeki olur deri 🙂 İlk oğlum da da içerdim çok bir kaç doktora ve hemşirelere sordum iç dedı Nescafe zararlı fazla tüketme dedi
Mirza Valla içen çok var,kendi ablamlardan biliyorum içmişti.Ben içmiyorum şuan bulantı tetiklio gibi cnm istemio ama sonra çok sık olmasada bazen arada cnm isterse içerim diyorum
Mirza her doktor farklı gerçi ama emin ol çocuk zekş oluyor ben kaşıkla yerdim hatta 😂
Handeaslan39 yaa öyle mi o zaman hergün içmeye devam 🤣 valla görümcemin 2 oğlu var o kadar zekiler ki anlatamam o da hep kaşıkla yerdim diyodu
Handeaslan39 evet bende zeka açtığını duydum ve aksine çok kahve ister oldu canım abartmadan içiyorum bende
CansuHakanDabakan peki canım 😌 doktorum hamur işi yeme tatlı yeme vs gibi şeyler söylüyo ama napiyim canım isterse herşeyden yicem 😄
Mirza kaç haftalıksınız benim doktorum 3.5aydan sonra 2 günde bir yada bazen hergünde içeblrsn zekayı açıo demişti de
1PrensAnnesi 4+6 canım yeniyiz daha 😌
Mirza aynen öyle ben söylemiyorum oğlumu nazar değer diye 😂 Ama iç bence yiyordum kaşık kaşık maşallah oğlum maşallah çok zeki henüz 3 yasına girecek.. günde bir fincan içsen kardır 🙂
Mirza ☺ Fazla kilodan koruyo sizi illaki can isterse yiyin ama abartmadan şahsen ben bişey cnm istesin bi parça yiyin hemen bırakırım keser yani öyle abartılı yemem ve kiloda cdden almadm 3 kilo sdce
Zeynep23 aynen öyle canım doğru acıyor ve gerçekten de doğru normalde inanmam ama yaşadım gördüm 🙂
Handeaslan39 maşallah canım rabbim korusun onu 🙏
Mirza bence bi süre çok canın istiosa haftada biri aşma snra dedğm gbi 2 güne bir veya hergün bitane içersn 💕 bnm doktorum öyle demişti yani zeka açtğı gerçek
Mirza amin canım cümlemizin evlatlarını inşallah 🙂