Mirza Handeaslan39 yaa öyle mi o zaman hergün içmeye devam 🤣 valla görümcemin 2 oğlu var o kadar zekiler ki anlatamam o da hep kaşıkla yerdim diyodu
Handeaslan39 Mirza aynen öyle ben söylemiyorum oğlumu nazar değer diye 😂 Ama iç bence yiyordum kaşık kaşık maşallah oğlum maşallah çok zeki henüz 3 yasına girecek.. günde bir fincan içsen kardır 🙂
Meveylaa Mirza Fatmamut Bende yeni başladım 4 haftalık daha ama malûm özel hastane biraz pahalı yol filanda derken baya yorucak bizi anlaşılan 🙈
Zeynep23 Handeaslan39 evet bende zeka açtığını duydum ve aksine çok kahve ister oldu canım abartmadan içiyorum bende
Handeaslan39 Zeynep23 aynen öyle canım doğru acıyor ve gerçekten de doğru normalde inanmam ama yaşadım gördüm 🙂
Mirza CansuHakanDabakan peki canım 😌 doktorum hamur işi yeme tatlı yeme vs gibi şeyler söylüyo ama napiyim canım isterse herşeyden yicem 😄
1PrensAnnesi Mirza ☺ Fazla kilodan koruyo sizi illaki can isterse yiyin ama abartmadan şahsen ben bişey cnm istesin bi parça yiyin hemen bırakırım keser yani öyle abartılı yemem ve kiloda cdden almadm 3 kilo sdce
CansuHakanDabakan Mirza Yemeden de olmaz bazen yenir ya☺ Benim doktorum da yiceksen öyle şeyleri gündüz öğlen saati ye akşam yeme kilo almamak için dedi. Akşama kadar sindirirsin😆
1PrensAnnesi Mirza kaç haftalıksınız benim doktorum 3.5aydan sonra 2 günde bir yada bazen hergünde içeblrsn zekayı açıo demişti de
1PrensAnnesi Mirza bence bi süre çok canın istiosa haftada biri aşma snra dedğm gbi 2 güne bir veya hergün bitane içersn 💕 bnm doktorum öyle demişti yani zeka açtğı gerçek
Mirza 1PrensAnnesi evet canım hamile kalmadan önce 59 kiloydum şuan 62 ve daha 1 aylık yemeden de duramıyorum işte
Handeaslan39 Sinemm canım düşük riski falan yapmıyor 🙂 Merak etme öyle olsa doktorlar zaten için demez 🙂🙂
1PrensAnnesi Mirza maşallah ☺ Dikkat ederseniz çok daha iyi olur tabi kilo gebelikte zor zten ilerledkçe haftalar ağırlaşıo insan bide kilo gelnce hiç çeklmez