Dlkk44 merhaba ben Malatya da Turgut Özal tıp merkezinde yaptırdım hem kromozom hem de genetik test için pıhtılaşma testi çıktı kromozom çıkmadı daha onu bekliyorum ve ücretsiz yaptırdık 🥰

Dlkk44 aile ve sosyal dayanışma vakıf gidin canim adınıza birsey yok ise gelir testi yapıyorlar eğer ilaç flan kullanıyor ise hemen veriyorlar eğer bi ilav yok ise 15 gune çıkıyor devlet hastanelerinde yararlaniyorsun.

Minik1Civciv hematoloji bölümünde mi yaptırdın canım galiba o bölüm de yapıyormuş bizim burda ki eğitim araştırma da hematoloji var tıbbı genetik Turgut Özal tıp merkezinde o yüzden bugün oraya gidiyorum 1 de randevum var

Mekklc çok teşekkür ederim canım bende bugün 1 de gidiyorum ücretine göre yaptıracağım benim sigortam yok da

Mervemm çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Dlkk44 Bende yaptirmistim 5 bin di Eylül ayında..İzmir Alsancakta…

Dlkk44 üniversite bende yaptım canım hematoloji bölümünde çok kısa bir sur3de çıkmıştı sonuç. 1 gende tek çıktı pithilasma

Dlkk44 geçen haziran ayında yaptırdım Haseki eğitim araştırma hastanesi sultangazi ek binası da yaptırdım Ağustos ta hamile olduğumu öğrendim🥰

Yazelimm

Dlkk44 bu arada ilk kadın doğuma gidip genetik araştırma yapmak istediğimi söyledim 3 düşük yaşadığımı oda genetikten randevu açmam için yer açtı kendime randevu almıştım ama doktor eşimede almam gerektiğini söylemişti ama sağolsun iyi bir doktor du eşimdende test için kan vermesini istedi sonra sonuç çıkınca gittim 3 genimde pıhtılaşma olduğunu öğrendim

Mervemm tamam canım buradı eğer çok yüksek miktar talep ederse eğitim araştırma da hematoloji de yaptırıcam ama onun için de ilk önce dahiliyeye gitmem gerekiyormuş

mirzam04 ayyy çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Dlkk44 Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

oozgenur birden fazla düşük yaşanınca ben üç düşük yaşadım devlet hastanesi de bir doktor bana tavsiye etmişti bebeklerin kalbi anlamsızca duruyor du bir daha çocuk istemeye karar verince yaptırdım ama benim iki kızım çok şükür var 3 düşüğümde cinsiyetleri belliydi erkekti benim 3 genimde pıhtılaşma varmış kızlarım sorunsuz oldular neden erkek bebekler böyle oluyor dediğimde doktor net birşey diyemem kızların şans eseri de olmuş olabilir dedi

Melek_gunduz46 benim yaptırdığım fetal dna testi Güney Kore’ye gidiyor. Ücretsiz olanı yok. Sizin yaptırdığınız araştırma ve bazı hastaneler de yapılan başka bir test adını unuttum şuan doktorum bahsetmişti.