Genetik test yaptıran varmı
Minik1Civciv hematoloji bölümünde mi yaptırdın canım galiba o bölüm de yapıyormuş bizim burda ki eğitim araştırma da hematoloji var tıbbı genetik Turgut Özal tıp merkezinde o yüzden bugün oraya gidiyorum 1 de randevum var
Melek_gunduz46 allah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı artık
Dlkk44 bu arada ilk kadın doğuma gidip genetik araştırma yapmak istediğimi söyledim 3 düşük yaşadığımı oda genetikten randevu açmam için yer açtı kendime randevu almıştım ama doktor eşimede almam gerektiğini söylemişti ama sağolsun iyi bir doktor du eşimdende test için kan vermesini istedi sonra sonuç çıkınca gittim 3 genimde pıhtılaşma olduğunu öğrendim
Dlkk44 tıbbı genetik bölümünde yaptım ben
Minik1Civciv şimdi çıktım canım çok şükür ücret istemediler o kadar çok sevindim ki 1 ine gün verdiler inşallah sonuçlarım da güzel çıkar
oozgenur birden fazla düşük yaşanınca ben üç düşük yaşadım devlet hastanesi de bir doktor bana tavsiye etmişti bebeklerin kalbi anlamsızca duruyor du bir daha çocuk istemeye karar verince yaptırdım ama benim iki kızım çok şükür var 3 düşüğümde cinsiyetleri belliydi erkekti benim 3 genimde pıhtılaşma varmış kızlarım sorunsuz oldular neden erkek bebekler böyle oluyor dediğimde doktor net birşey diyemem kızların şans eseri de olmuş olabilir dedi
Melek_gunduz46 benim yaptırdığım fetal dna testi Güney Kore’ye gidiyor. Ücretsiz olanı yok. Sizin yaptırdığınız araştırma ve bazı hastaneler de yapılan başka bir test adını unuttum şuan doktorum bahsetmişti.